- Foto: Jonas Ekströmer/TT & Fredrik Sandberg/TT

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Lasse Åberg och hans fru Inger Åberg, har varit gifta i snart 60 år. Nu avslöjar han hemligheten som hållit den långvariga kärleken vid liv.


Skådespelaren Lasse Åberg, 83, har varit gift med frun Inger Åberg, 78, i snart 60 år. Paret har två barn, Max Åberg och Anna Åberg och tre barnbarn och ett barnbarnsbarn. 

I en intervju med Aftonbladet delar Lasse Åberg med sig av hur paret har hållit kärleken vid liv. 

Hans nyckel till att hålla kärleken vid liv är att ha gemensamma intressen. 

– Vi håller på med färg och form varje dag. Hon i sin sida av huset och jag i min. Sedan lagar vi mat tillsammans varje dag, det är också ett bra sätt att hålla ihop, säger Lasse Åberg till Aftonbladet. 

/
Senaste nytt

Unesco lyfter nyckelharpans nätverk

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06
Vad händer egentligen i Bonde söker fru? Under loppet av ett avsnitt så är det inte en utan två bruttor som bränner ifrån Jens Lundins gård. Måtte det inte bli som jag tror nu....

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.