Janni Delér ser ut att ha gått vidare från Jon Olsson.
Janni Delér ser ut att ha gått vidare från Jon Olsson. - Foto: jannid/Instagram/Erik Simander/TT

Är hockeyproffset Dick Axelsson Janni Delérs nya pojkvän?

Det var under veckan som Jon Olsson delade en bild på sig och sin nya kärlek Annette Haga. Men nu börjar följarna förstå att även Janni Delér gått vidare och hittat kärleken.


Influencerparet Jon Olsson och Jani Delér träffades på en middag i Stockholm för tretton år sedan. Jon visste att Janni skulle befinna sig på eventet och valde därför att själv dyka upp. De gifte sig sedan i Marbella på midsommarafton 2018. 

Tillsammans har de barnen Leon och Leia – och utåt har familjen sett ut att leva ett riktigt drömliv vilket följarna ofta påpekat. Men bakom stängda dörrar har det knakat i fogarna mellan Jon och Janni, och den 21 augusti 2022 gick de ut med ett gemensamt inlägg på Instagram där de berättade att de skulle skilja sig.

Paret talade även ut i en video. Men de gick aldrig in på varför de gick isär. Bildkälla: Youtube

Profilerna valde även att släppa en vlogg på Youtube där de vidare gick in på varför de valt att gå skilda vägar. 

– Det är ett ömsesidigt beslut och inget har hänt, men många tror att något har hänt, för att annars bryter man inte upp när barnen är så här små. Men vi har verkligen försökt så länge. Men det är inget drama och det är ingen som har gjort något fel, sa Janni då. 

Många följare misstänkte att det var Janni Delér som valt att avsluta relationen. Detta då Jon "såg väldigt nedstämd ut". 

Men två år senare skulle Jon komma att visa upp en ny flamma. 

Jon Olssons nya flickvän heter Annette Haga och är en norsk influencer. Hon har barnen SanderMatheo och Nemo, från ett tidigare förhållande. 

Men som det ser ut har även Janni också en ny fisk på kroken. Och det är ingen mindre än hockeyproffset Dick Axelsson

Är Dick Axelsson Janni Delérs nya pojkvän?

Många av Jannis följare har under den senaste månaden börjat ana ugglor då Janni och Dick varit utomlands tillsammans. Dick kommenterar även flitigt på både Jennis bilder samt på Jannis systers Michaela Byggmark Delérs bilder.

Janni och Dick har även synts äta parmiddagar med Michael och maken Jens Byggmark

Dick Axelsson spelade tidigare i Djurgårdens IF. Bildkälla: Erik Simander/TT
Parmiddag. Bildkälla: mdeler/Instagram
Dicks kommentar på Jannis bild. Bildkälla: jannid/Instagram

Dick Axelssons bråk med Zara Larsson

Det många inte minns är att Dick 2015 hade ett Twitterbråk med Zara Larsson, detta efter att han mucket lite gräl under en av hennes inlägg. 

Twitterinläggen. Bildkälla: Twitter

Det hela slutade med att Zara skrev "Bara för att man heter Dick behöver man inte vara en", för att sedan blockera Axelsson. 

/
/
Senaste nytt

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.

Det Fredrik Lindström sa i Nyhetsmorgon förbryllar tittarna: "Känns fel"

igår 15:28
Helt självklart för många, rena grekiskan för andra. När Fredrik Lindström gästade Nyhetsmorgon var det en sak han sa som kom att väcka reaktioner...