Därför känner du igen Emilio Mio Vega i Robinson
Därför känner du igen Emilio Mio Vega i Robinson - Foto: TV4

Därför känner du igen Emilio Mio Vega i Robinson 2023

Snart drar Robinson säsongen igång och bland deltagarna finner vi Emilio Mio Vega. Kanske känner du igen honom från en känd TikTok-profil.


Robinson har premiär den 2 oktober och som vanligt är det dags för nya deltagare att göra entré i Robinson. Precis som tidigare så kommer tittarna få följa ett gäng deltagare på en öde ö där de utsätts för olika prövningar.

Robinson 2023 - Alla deltagare 

I programmet kommer deltagarna utsättas för ständig hunger, tuffa tävlingar och örråd. Och den som klarar utmaningen bäst, blir den lyckliga vinnaren och blir 500 000 kronor rikare, samt en Robinson-statyett att pryda i hemmet med.

Här kan du läsa mer om alla deltagare och deras personliga saker

Bland listan av alla deltagre får vi se Emilio Mio Vega, 30. Kanske känner du igen honom från den sprudlande TikTokprofilen Sofias_Mindset som i skrivande stund har 169 000 följare. 

Sofias_Mindset är känd för att sprida glädje och prata om sitt sjukdomstillstånd på TikTok. Ibland har följarna även fått se Emilio Mio Vega kika in i hennes TikTok-flöde. Sofia och Emilio bor tillsammans i Marbella. Inte sällan får vi följa och se Emilio vara ett fantastiskt stöd för Sofia i hennes sjukdomstillstånd med bland annat flertal sjukhusvistelse.

Därför känner du igen Therese Thang i Robinson 2023 - Löste omtalande mordet

Emilio Mio Vega som medverkar i Robinson hösten 2023 Bildkälla: TV4

Ta del av TikTokvideon nedan för att veta mer om hur Emilio Mio Vegas upplevelse var av Robinson. 

Läs mer av våra Robinson artiklar - Här

/
TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!