Maria Montazami rytet till mot Mikkey Dee.
Maria Montazami rytet till mot Mikkey Dee. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Maria Montazami ryter till mot Mikkey Dee: ”Din idiot!"

Både Maria Montazami och Mikkey Dee medverkar i äventyrsprogrammet "Över Atlanten". Nu ryter Maria Montazami till: "Din Idiot"


Över Atlanten bjuder på spänning och äventyr. Programmet där sex kändisar utan seglarerfarenhet beger sig ut till sjöss utan en följebåt. Den 5 september hade programmet sin premiär och är ett populärt koncept bland tittarna. 

Maria Montazamis och Mikkey Dees medverkan i "Över Atlanten"

Maria Montazami är med i den nya säsongen av Över Atlanten. Oväntat, kanske ni tänker,  men Hollywoodfrun har tidigare setts i TV-rutan i äventyrsprogrammet "The Island". Likaså medverkar trummisen Mikkey Dee

Till sin hjälp ute på stormiga Atlanten har kändisarna Gunnar "Gurra" Krantz till sin undsättning, en av Sveriges mest erfarna seglare som tävlat i internationell segling i över 30 år. Man kan minst sagt säga att alla deltagare är i trygga händer.

Läs mer om alla som medverkar i Över Atlanten - här

Maria Montazami ryter till: "Din idiot!"

Mikkey Dee har under programmets gång försökt få napp på fiskekroken, något som Maria Montazami varit skeptisk mot. 

— Jag tror inte att han kommer få upp någon fisk. Men vi kan ju låta honom tro det, säger Maria Montazami under en synk.

Men senare in i programmet får vi se Mikkey Dee få en fisk på kroken trots allt. Men så hände det som inte fick hända. Fisken slinker ut ur hans hand. Då utbrister Maria Montazami och säger:

— Men din Idiot!

Alla i besättningen utbrast i skratt och sa "Det där kom från hjärtat". Senare in i programmet fick Montazami lite dåligt samvete för vad hon hade sagt. 

— Förlåt om jag råka kalla dig för idiot. För att i USA är det inte alls något illa menat.Säger Maria till Mikkey 

Över Atlanten sänds tisdagar på Kanal 5 eller Discovery +

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!