Erik Videgård ger svar på tal till TV4-tittarna
Erik Videgård ger svar på tal till TV4-tittarna - Foto: Henrik Montgomery/TT

Erik Videgård ger svar på tal till TV4-tittarna: "Löjligt!"

Flera gånger har Erik Videgård fått kritik för sitt agerande i Nyhetsmorgon. Nu ger Erik Videgård svar på tal till TV4-tittarna.


TV4-tittarna får se Erik Videgård titt som tätt laga mat i Nyhetsmorgon. Men han äger även några restauranger, bland annat East, Videgård och Fjäderholmarnas krog. TV-kocken har många bollar i luften och har även släppt flera kokböcker.

Läs mer om Erik Videgårds liv - Här

TV4 tittarna rasar mot Erik Videgård

Inte sällan uttrycker Erik Videgård sina åsikter om olika maträtter. Bland annat att ketchup är nästintill olagligt att ha på maten. Samt att man aldrig ska använda vitlökspressen. I Nyhetsmorgon tillsammans med Jenny Alversjö säger han: 

– När man pressar vitlöken frigörs svavelämnen. Det luktar och smakar svavel. Om du använder ett rivjärn får du drag i vitlökssmaken, svarar Erik när Jenny undrar varför den inte ska pressas.

Men det hela slutade med att Erik Videgård slängde hela vitlökspressen i en soptunna. Detta blev en stor diskussion bland TV4-tittarna och på sociala medier. Och kommentarerna rasade in.

"Har han ”rätt” att gå in i andras kök o slänga bort deras husgeråd! Han tycker mycket nu men kan behålla det för sig själv!!!  skrev en tittare på programmets Facebook.

"Löjligt!" "Älskar min vitlökspress", skriver en annan.

Ta del av hela vitlökspress-skandalen här

Erik Videgård ger svar på tal

Bara för någon dag sedan gav Erik Videgård svar på tal på sin Instagram. I inlägget skriver han bland annat. 

"Har fått många underbara, glada tillrop och några väldigt arga och rent av elaka kommentarer" och fortsätter att förklara varför han inte använder sig av en vitlökspress. 

"Jag skulle kunnat hålla denna utläggning i matlagnings segmentet på TV4 men det hade varit totalt uttråkande och ingen hade lyssnat, därav soptunnan."

Soptunnan var alltså en symbol för att folk skulle förstå hans budskap kring vitlökspressen.

Ta del av hela hans inlägg nedan:

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!