Därför har inte Anders Lundin sin vigselring.
Därför har inte Anders Lundin sin vigselring. - Foto: TT

Efter 20 år som gift – därför syns Anders Lundin utan vigselring

Efter 20 år som gift med Kerstin Ryhed Lundin syns nu plötsligt Anders Lundin utan vigselring. Detta är anledningen bakom!


Nu har säsongen av Robinson äntligen rullat igång, denna gången är det Petra "Pam" Malm som programledare. TV4-programmet har länge varit en succé hos tittarna hemma i TV-sofforna. TV4 har därför beslutat om att hålla i två säsonger, en säsong under varje höst och vår. 

Anders Lundins olycka under Robinson 

I förra säsongen fick vi se Anders Lundin hålla i ledningen av programmet. Och så kommer det även bli nästa vår. I skrivande stund befinner sig nämligen Anders Lundin på Filippinerna för inspelning av programmet. 

För bara några dagar sedan fick vi en uppdatering från TV4 att Anders Lundin var med om en olycka på inspelningsplatsen. 

– Jag håller på att förlora mitt finger, jag bytte finger på vigselringen och nu sväller högerhanden upp. Det handlar om sekunder tydligen. Det är som en boa constrictor som kramar om mitt ringfinger på högerhanden, sa Anders Lundin till TV4.

Dramatiken under Robinson-inspelning: "Skulle blivit av med mitt finger"

Därför syns Anders Lundin numera utan vigselring 

Det visar sig att Anders Lundin har fått en infektion i sitt ringfinger. Därav fick läkarna klippa upp vigselringen för att rädda hans finger. Detta är anledningen till att Anders Lundin förmodligen kommer att synas utan sin vigselring under vårens säsong. 

Även om Anders förmodligen kommer att synas utan vigselring i säsongen. Innebär det inte att han har gått skilda vägar med Kerstin Ryhed Lundin. Utan de lever kvar i sin kärleksbubbla!

TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!