I Så mycket bättre berättar Peg hur hon fick sitt namn.
I Så mycket bättre berättar Peg hur hon fick sitt namn. - Foto: Björn Larsson Rosvall/Janerik Henriksson/TT

Peg Parnevik avslöjar – så fick hon sitt namn: "Riktigt sjukt"

Den 28 oktober har "Så mycket bättre premiär". Men redan nu kan man se lite utvalda klipp på programmets Instagramkonto. I ett av klippen avslöjar Peg Parnevik hur fick hon sitt namn.


Den 28 oktober har programmet "Så mycket bättre" premiär på TV4. I årets säsong får vi bland annat följa artisterna Peg Parnevik, Dogge Doggelito, Omar Rudberg, Lasse Holm och Staffan Hellstrand.

Så mycket bättre 2023: Här är alla artister som är med

Därför heter Peg Parnevik som hon gör

Ännu har programmet inte haft premiär, men med jämna mellanrum lägger Så mycket bättres Instagramkonto ut olika klipp från programmet. I ett av dessa klipp så avslöjar Peg Parnevik varför hon heter som hon gör.

Hon berättar i klippet att hon är döpt efter en golfpeg. Till en början råder det en viss förvirring kring vad eller vem det är. Men när de andra förstår att det är en faktisk golfpeg hon är namngiven efter så bryter de ut i skratt.

Många vid bordet menat att det är riktigt sjukt att vara döpt efter en sak på det sättet. Något som Peg själv tycks hålla med om.

– Jag vet! Det är riktigt sjukt, säger Peg i programmet.

Därför kommer Peg Parnevik inte titta på Så mycket bättre 2023

Mia Parneviks reaktion på Peg Parneviks uttalande

Pegs mamma Mia Parnevik verkar road av konversationen och har kommenterat ett hjärta och en skrattade smiley på klippet.

Läs fler artiklar om Så mycket bättre 2023 här.

Foto: Skärmavbild Instagram/Så mycket bättre
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!