- Foto: Karin Wesslén/TT & Henrik Montgomery/TT

Markoolios rörande ord till Fredrik Ohlsson: "En stor ära"

Under söndagen dog skådespelaren Fredrik Ohlsson, han blev 92 år. Nu hyllas stjärnan av Markoolio.


Marko "Markoolio" Lehtosalo la upp en hyllning till skådespelaren Fredrik Ohlsson som avled söndagen den 19 november. Markoolio och Ohlsson spelade teater tillsammans i föreställningen Karlsson på taket 2003. 

"Vila i frid Fredrik. Det var en stor ära att få spela teater med dig minns jag i föreställningen Karlsson på taket 2003 som Staffan Götestam satte upp på Göta Lejon. Stort! Tommy och Annikas pappa från Pippi filmerna tänkte jag."

Följarnas stöd till Fredrik Ohlsson

"Vila i frid" 

"Mina tankar går till familjen"

Senaste nytt

Robinson-Pelle, det blev bråk i mitt hem på grund av dig

Bekräftat: Samir & Viktor i Melodifestivalen

Det är sex år sedan sist. Nu är Samir & Viktor tillbaka i Melodifestivalen. SVT har inlett presentationen av bidragen i nästa års tävling.

Julkalendern har haft premiär – här är SVT-tittarnas dom: "Så trött på..."

"Trolltider – legenden om Bergatrollet" har äntligen haft premiär i SVT och tittarna har redan börjat tycka till om julkalendern i sociala medier.

Nu avslöjar Paow sin nya skönhetsoperation: "Läskigt och ont"

1 timme sedan
Paulina "Paow" Danielsson är iväg på ännu en "operationsresa" med destination Istanbul, Turkiet. Där ska hon genomföra två stora och omfattande skönhetsoperationer.

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

1 timme sedan
30 år efter att Lisa Ekdahl slog igenom med sin låt "Vem vet?" gör hon en "Vem vet vintage tour". Med start 3 april nästa år i Trollhättan besöker pop- och jazzsångerskan 12 svenska städer med en jubileumsturné där musiken framför allt kommer från hennes debutalbum "Lisa Ekdahl".

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

2 timmar sedan
"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.