Markoolio - Nyheter, artiklar, reportage och video

26 Sep, 21:40
Irma och Marko Lehtosalo intervjuades av Allas på rödamattan, när Anders Bagge plötsligt dök upp och gav Irma en riktigt flirtig invit.
15 Sep, 15:12
Hur mycket tjänar den folkkära artisten och tv-profilen Marko "Markoolio" Lehtosalo? Det har Nyheter24 kollat närmare på.
8 Sep, 11:07
Precis som alla familjer råkar Marko "Markoolio" och Irma Lehtosalo i luven på varandra ibland. Läs mer om duons bråk här...
30 Aug, 11:44
På Kristallens röda matta gav Irma Lehtosalo ett minst sagt oväntat svar om sitt kärleksliv – något som fick Marko att tappa hakan...
13 Jun, 08:33
Irma Lehtosalo, mamma till artisten Marko "Markoolio" Lehtosalo, har tagit Sverige med storm och det märks när hon är ute bland folk.
2 Jun, 22:18
Det tidigare SVT-programmet gör comeback i tv-rutan, men nu på en ny kanal. Och det är ingen mindre än Markoolio som leder programmet.
23 Maj, 09:18
Irma Lehtosalo har blivit en kändis att räkna med – och under gårdagen gjorde hon 68 år gammal debut på röda mattan.
11 Maj, 09:36
Programmet "Marko & Irma" tog tittarna med storm under våren och nu tycks en ny säsong vara på gång. Läs mer om säsong 2 här.
8 Maj, 16:57
Sedan "Marko & Irma" på TV4 har Irma Lehtosalos blivit populär. Nu vill hennes följare att hon ska följa upp låten "Bävling" med en ny.
2 Maj, 16:56
Markoolios följare reagerar efter den lättklädda bilden när han målar av en manlig krokimodell. På Instagram kommenterar följarna bilden.
24 Apr, 13:08
Marko "Markoolio" Lehtosalo har fått oönskat besök i form av vägglöss i sitt hem. "Barnen har blivit bitna", skriver artisten.
21 Apr, 10:18
I en ny video visar Irma Lehtosalo upp våren. Något som fått hennes son, Marko "Markoolio" Lehtosalo att skämtsamt pika sin mamma.
14 Mar, 12:49
​Marko "Markoolio" Lehtosalo besitter både humor och charm – något som verkar vara ett vinnande koncept när det kommer till damer. Här är Markoolios ex-flickvänner genom åren.
14 Mar, 10:28
Irma Lehtosalo har sedan serien "Marko och Irma" fått svenska folket på fall. Nu kommenterar svenska kändisarna Irmas framgång...
13 Mar, 14:33
Irma Lehtosalo har blivit omåttligt populär i sociala medier. Nu rycker Markoolio in i kommentarsfältet för att klargöra en grej.
7 Mar, 15:25
Sedan realityserien "Mark och Irma" släpptes på TV4 har Irma blivit en stor favorit hos svenska folket. Nu hyllas hon på Instagram.
3 Mar, 12:19
Irma Lehtosalo har snabbt blivit ruskigt populär men nu oroar sig följarna för hennes välbefinnande efter en video publicerats på hennes Instagram. Läs mer på Nyheter24!
24 Feb, 16:45
Marko "Markoolio" Lehtosalo är en av Sveriges mest älskade artister och tv-profiler. Läs om Markoolios förmögenhet och pengar här.
20 Feb, 10:58
Marko "Markoolio" Lehtosalo och mamma Irma Lehtosalo har byggt hus i TV4. Men nu har det sista avsnittet av succéprogrammet sänts.
17 Feb, 11:41
I säsongsavslutning av succéprogrammet "Marko & Irma" får Irma och tittarna äntligen se det färdiga resultatet av det nya huset.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.