- Foto: Anders Wiklund/TT & TV4

Martins ärliga ord – om Mimmis kyssar i Bonde söker fru

Hur är det att dejta samma tjej som flera andra killar? Det upplever Martin Håkansson i Bonde söker fru. I en intervju med Sveriges Radio berättar han om känslorna när han ser bonden Mimmi Åsenius kyssa en annan deltagare.


Bonde söker fru 2023 är i full rulle och en av deltagarna är Martin Håkansson, som har ögonen för Ölands-bonden Mimmi Åsenius. Men det är han inte ensam om. I veckans avsnitt kan vi se Åsenius kyssa en annan deltagare.

Scenen i Bonde söker fru fick mig att skrika rakt ut

I en intervju med Sveriges Radio får Håkansson frågan hur det kändes att se henne kyssa en annan deltagare.

– Jag försöker att inte tänka på det, framförallt för mig själv, och inte grotta ner mig i vad andra gör, utan fokusera på det jag gör och är där för, säger Håkansson till Sveriges Radio. 

Senaste nytt

Lisa Ekdahl åker på "Vem vet?"-turné

Populära "Spöktimmen" utsedd till årets podcast

"Spöktimmen" har röstats fram till årets podcast och blev dessutom årets intervjupodd i Guldpoddens årliga omröstning. "Spöktimmen", som görs av journalisterna Jenny Borg och Elin Ek, tar upp true crime-fall och mysterier – gärna med övernaturliga inslag.

Viaplay: "Svårt göra stora filmer för Norden"

1 timme sedan
Viaplay gör en brakförlust. Strömningsjätten har dragit i nödbromsen och skurit ned på all film- och tv-produktion. Det är svårt att göra stora Hollywoodfilmer bara för Norden, säger vd Jørgen Madsen Lindemann.

De klippen var populärast på Youtube 2023

1 timme sedan
Nu är det klart vilka videor på Youtube som svenskarna har tittat mest på under 2023. För andra året i rad toppar Mauri Hermundsson med sin kanal Uppdrag Mat.

Robinsondeltagaren stoppades av TV4 – försökte smuggla saker till ön

1 timme sedan
Det har sannerligen varit en händelserik säsong av Robinson 2023. Någonting som inte alla vet är att redan innan allt drog igång så försökte en av deltagarna smuggla in saker till ön.

Magnumfotografen Elliott Erwitt död

2 timmar sedan
Han var känd för sina bilder av politiker, filmstjärnor och ikoner som Marilyn Monroe, kärlekspar och hundar – massor av hundar. Nu har den amerikanske Magnumfotografen Elliott Erwitt avlidit, 95 år gammal.