Dogge Doggelito
Ett klipp på Dogge Doggelito skapar starka reaktioner. - Foto: Stefan Jerrevång/TT Bild, TikTok

Klippet på Dogge Doggelito väcker hatstorm: "Hon var ett barn?!"

I en ny intervju berättar Dogge Doggelito om hur han och ett par kompisar turades om att ha sex med en flicka, som flera gånger sa att hon inte ville.
– Hon var lite såhär "lätt", säger Dogge Doggelito.
Videoklippet har nu väckt oerhört starka reaktioner på sociala medier.


Latin Kings-stjärnan Dogge Doggelito, 48, gästade TikTok-profilen DeBaAura, och i ett klipp från intervjun så berättar Dogge Doggelito om något som nu har skapat ramaskri i sociala medier.

Under morgonen delade medieprofilen Julia Frändfors det uppmärksammade klippet på sin Instagram. "Tänk att sitta och berätta det här helt ostressat", skrev hon till videoklippet på Dogge. 

De upprörda reaktionerna har strömmat in.

"Herregud ingen har nånsin haft mindre ok insikt", skriver kockprofilen Frida Lund. Artisten Vanessa Falk kommenterar: "Jag SPYR", och medieprofilen Nicole Josephson skriver "Åh herregud". 

Flera följare är helt bestörta över vad de har hört Dogge berätta i klippet.

"Hon var lite såhär lätt"???!! Ett BARN!!??", "Kräks" och "På riktigt?" lyder andra chockade kommentarer.

Dogge Doggelito. Bildkälla: Stella Pictures.

Dogge Doggelito berättar om "det hemliga tältet"

I klippet, som på kanalen har fått titeln "Det hemliga tältet", berättar Dogge om något som han säger hände när de var "små". Om hur han och flera kompisar turades om att ha sex med en tjej i ett tält. 

Han berättar att hon först sa nej.

– Jag kommer ihåg när vi var små. Det var en tjej som alla gillade. Hon var lite såhär "lätt". En shono han byggde ett tält i skogen så här, för jag var liten då såhär. "Åh nu är det Dogges tur" fick jag gå in sådära, berättar han och gör en juckande rörelse med händerna.

Dogge Doggelito berättar om hur de turades om att ha sex med en tjej i ett tält. Bildälla: TikTok

Han fortsätter berätta:

– Och sen vi hade våran kompis Georgos. Han var gipsad ända upp till pungen du vet han hade ramlat med cykeln du vet han var hel-gipsad med kryckor. Hon bara "NEEJ HAN FÅR INTE". Vi bara "Snälla kan han inte få komma in då?". Nej hur ska han? Han är gipsad. Han bara "Snälla". Han ville också du vet... Till slut hon bara "Okejdå", berättar Dogge.

Dogge berättar att när hans gipsade kompis väl var inne i tältet så blev de påkomna av flickans pappa.

– Vi ser guzzens pappa och bara "Aboow". Vi tagga därifrån, vi springer du vet. Och han hoppar på tältet och han är därinne. Sen fick vi gå och besöka Georgos i sjukhuset då han hade blivit gipsad i armen också. Han ba "abow det blev knas jao", berättar Dogge Doggelito och skrattar.

Klippet har nu tagits ner från TikTok-kanalen. 

LÄS MER: Toppadvokaten om videon på Dogge Doggelito: "Han kan ha blivit utsatt för ett brott"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!