Elvis barnbarn gör skivdebut

17-årige Ben Presley har fått skivkontrakt med Universal.


Elvis barnbarn Ben Presley har fått skivkontrakt med världens största skivbolag Universal. Kontraket är värt närmare 40 miljoner kronor och löper över fem års tid.

Den 17-årige Ben är son till Elvis dotter Lisa Marie, 41, och musikern Danny Keough. Lisa Marie gifte sig efter äktenskapet med Michael Jackson, bara 20 dagar efter att skilsmässan med Bens fader gått igenom.

Hur Bens musik kommer låta blir vi snart varse men han intygar redan nu att han inte går i sin kände släktings fotspår.

– Musiken kommer inte att låta ett dugg som Elvis, förklarar Ben för The Telegraph.

Men han kommer förmodligen ha släktskapet till hjälp ändå eftersom han är slående lik morfar Elvis.

Ben Presley fyller år:

Skrivet av:

Senaste nytt

Statens konstråd köper Odells verk

2 timmar sedan

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

3 timmar sedan
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

idag 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

idag 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

idag 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.

Trump måste sluta spela Sinéad O'Connors musik

idag 14:00
Den döda sångerskan Sinéad O'Connors dödsbo vill förbjuda den republikanske presidentkandidaten Donald Trump att spela hennes musik på sina politiska valmöten, uppger BBC.