1 av 8
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
2 av 8
- Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX
3 av 8
- Foto: Bertil Ericson/Pressens Bild/Scanpix
4 av 8
- Foto: Simone Syversson/All Over Press
5 av 8
- Foto: Jonas Ekströmer/SCANPIX
6 av 8
- Foto: Patrik Österberg/ALL OVER PRESS
7 av 8
- Foto: Mats Andersson/SCANPIX
8 av 8
- Foto: Mats Andersson/SCANPIX

Dregen ny bloggare på Nyheter24

"Kommer nog bli ganska rått och oglamouröst."


Idag börjar den oändligt kreative musikern och konstnären Dregen att blogga för Nyheter24.

Som gitarrist i Sveriges hårdast jobbande rockband Backyard Babies och med ett förflutet i Hellacopters så lever och verkar Dregen mitt i rock ’n’ rollens epicentrum. Och nu tar Dregen steget över till bloggvärlden.

Läsarna kommer till exempel att få ta del av videobloggande från Dregen och Backyard Babies 20-års jubileumsturné runt Europa, med start i Finland den 21 januari. Vi tog ett snack med Dregen inför bloggdebuten på Nyheter24.

Välkommen som vår nya bloggare!

-Tackar och bockar!

Hur ser ditt år ut?

-Vi repar just nu, som ni kommer kunna se på bloggen, inför 20-års jubileums  turnen i Europa jan-feb 2010, släppte precis en "Coffeetable table bok/box med Backyard Babies. En fullmatad sak med 120 sidor foton, 3 CD's och en DVD dokumentär. Turnen drar igång i Finland den 21 januari och vi lirar på Tyrol i Hufudstaden den 28:e januari. Inte missa!

Vad kommer du att blogga om?

– Självklart mitt liv som musiker, men oxå tyck och tänk. Filma slit och släp. Försöka ge läsarna en inblick i hur det går till "bakom kulisserna" och inte bara det färdiga "stylade". Kommer nog bli ganska rått och oglamouröst. Sen såklart en inblick i mina andra sidospår som fiske, Poker och konst. Mycket blogg om själva skapandet.

Vad kommer vi aldrig få se i din blogg?

– En topp 10 lista på politiker, eller en manual för hur du gör hemmagjorda självmordsbomber.

Kommer du köra en dagens outfit då och då?

– Ojojoj. Du kommer se de mest märkliga outfits från dag till dag. Fiske i skärgården på morgonen, måla på eftermiddagen och gig på kvällen kräver ett par ombyten

Du spenderar ju en hel del tid på turné. Kommer du helt ge upp rock 'n' roll-livsstilen nu och istället hänge dig åt att blogga när alla andra är ute och röjer?

– Det finurliga är ju att det finns video-blogg, så jag kommer nog kunna skildra turne-livet ganska bra. Men visst; Jag kan barer bra vid det här laget, så jag e rå-taggad på att skriva på Nyheter24.

Läs Dregens blogg här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.