Stockholm

Veckan i Tryck v.47

1 av 6
. Foto: Linn Stålberg
2 av 6
. Foto: Fredrik Persson / SCANPIX
3 av 6
. Foto: Erhan Güner /SCANPIX
4 av 6
. Foto: Jon C. Hancock / SCANPIX
5 av 6
. Foto: Marcio Jose Sanchez / SCANPIX
6 av 6
. Foto: Lars Pehrson / SCANPIX

För att metajournalistik också är journalistik.


Läs mer

+ Blondinbella.

På senare år finns det få svenskar som hånats så ihärdigt och på så frekvent basis som Sveriges äldsta 20-åring, Isabella Löwengrip.

Nu blir hon en av Sveriges yngsta chefredaktörer med uppdrag att egoboosta unga kvinnor. Säga vad man vill om den flickan, men att hon är driven, det kan ingen ta ifrån henne.

 

- Fredrik Söderhielm.

Fredrik Söderhielm är avgående generalsekreterare för organisationen "A non smoking generation" och säger i Aftonbladet att det "vore önskvärt om prinsessan Madeleine slutar röka". Tycker det vore önskvärt om han inte la sin näsa i blöt.

 

! Expressen.

Medan övriga medier runtom i världen uppmärksammade Nordkoreas lilla tjuvstart inför nyårsafton därnere på Koreahalvön, valde Expressen att uppmärksamma sin nya Ipad-applikation. Det tyder på att man på redaktionen tar sig själv på väldigt stort allvar om inte annat. Men å andra sidan tillkännagav Handelns utredningsinstitut senare i veckan att läsplattan är årets julklapp. Fingertoppskänsla Expressen, fingertoppskänsla.

 

? Sarah Palin.

Den republikanska politikern gav, något oväntat, sitt stöd till Nordkorea i en radiointervju.

– Självklart måste vi stå sida vid sida med vår allierade Nordkorea, menade vapentokiga Sarah Palin, som aspirerar på att bli USA:s nästa president.

En freudiansk felsägning?

 

() Trädsågar-sågarna.

"39-åringen", som han mycket dramatiskt kommit att kallas, anlitade en firma för att såga ner några träd i Bromma. Och helt plötsligt befann sig Sverige i en våldsamt förvirrad debatt om allemansrätten, överklassarrogans och om förkrossade dagisbarn som berövats på några träd i skogen där de brukade leka. Blev det inte lite överdrivet det där, Sverige?

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.