Hagar tillkallar krafter bortom det jordiska.
1 av 2
Hagar tillkallar krafter bortom det jordiska. - Foto: Seth Wenig/Scanpix
Sammy Hagar gör djävulstecknet. Som man gör.
2 av 2
Sammy Hagar gör djävulstecknet. Som man gör. - Foto: Seth Wenig

Rockstjärnan: Jag blev bortförd av aliens

Den forne Van Halen-sångaren talar ut om groupies, sextält och kokain. Och närkontakt av tredje graden.


LOS ANGELES. I en intervju med Mtvhive inför släppet av hårdrocksångaren Sammy Hagars memoarer "Red: My Uncensored Life in Rock" berättar Hagar inte bara extraordinära stories om sex, droger och rock ‘n’ roll.

Förutom att boken beskriver hur han har sex med åtta kvinnor samtidigt skulle det visa sig att Hagar hade ännu ett ess i skjortärmen för att locka till sig strålkastarljuset. På en fråga om ett avsnitt i boken där han beskriver en dröm i vilken han blivit kontaktad av utomjordingar berättar Hagar att det faktiskt skedde på riktigt.

Hagar ha tydligen ett utbrett intresse för mysticism, och på intervjuarens direka fråga: "Har du någon gång blivit bortförd av utomjordingar?" svarar Hagar:

– Jag tror jag har det.

Intervjuaren tror inte sina öron:

– Va? Verkligen? Jag skojade bara. Tror du verkligen det?

– Nu får du mig att framstå som en galning, svarar Hagar skrattande.

Hagar fortsätter:

– I avsnittet där jag beskriver drömmen, vid Fontana-höjderna, hände det. Det pluggade in något i mig och laddade ner någonting i mig. Eller laddade ned något från min hjärna. Som ett experiment. "Nu ska vi se vad den här killen vet."

– Det hände banne mig, avslutar Hagar.

Sammy Hagar efterträdde David Lee Roth 1985 som sångare i det legendariska pudelrockbandet Van Halen.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

2 timmar sedan

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.