Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Han regisserar uppföljaren till "Snabba Cash"

- 07/04/2011, 10:14 -
1 av 3

Leif R Jansson / SCANPIX / Kod 10020

2 av 3

AP Photo/Kai-Uwe Knoth

3 av 3

Anders Wiklund / SCANPIX / kod 10040

Snabba Cash blir hårdare än någonsin - med ny regissör.

Snabba Cash, regisserad av Daniél Espinosa, blev en succé. Men uppföljaren får ny regissör. Babak Najafi, som vann en Guldbagge för bästa film med "Sebbe", tar över.

– Den här filmen blir hårdare, vi ska skruva upp temperaturen ännu mer och höja ribban för svenska thrillers. Babak Najafi är helt perfekt för att axla rollen som regissör, säger filmernas producent Fredrik Wikström, till Expressen.

Efter succén med Snabba Cash blev Daniél Espinosa högvilt i Hollywood och han tackade ja till "Safe House" med Denzel Washington.

– Tanken från början var att Daniél skulle filma "Safe house" först och sedan komma hem och fortsätta med "Snabba cash". Men så blev det förseningar och då fick vi tänka om. Det var trist såklart, både för oss och honom, alla regissörer drömmer väl om att göra en trilogi. Men det är en sådan chans så jag förstår och stöttar hans beslut, säger Fredrik Wikström till Expressen.