Tisdag 28 Jun
Stockholm

Vem är sexigast på twitter?

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Tycker du någon av de vrålsnygga kändisarna är det hetaste du kan hitta på twitter eller finns det någon helt okänd förmåga som charmar nätet med sin härliga personlighet? Nu korar vi Sveriges sexigaste twittrare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Varje dag slås vi på Nyheter24 av hur snygga, smarta, charmiga och roliga både kändisar, reklamare, lastbilschaufförer och fattiga studenter är på twitter. De briljanta personerna hörs, till skillnad från på många andra internetplatser, alltid lite mer än de riktigt dumma och ohärliga.

Nu korar Nyheter24 därför en topplista över Sveriges sexigaste twittrare. Vi bestämmer - men du är med och nominerar. Skriv en kommentar, ett mail till twittersexigast@nyheter24.se eller hashtagga din tweet med #twittersexigast så utser vi tillsammans de allra hetaste personerna.

Tjej eller kille, hetero, bög eller transa, lång eller kort. Det spelar ingen roll. Inte heller utses de sexigaste twittrarna enbart baserat på sitt utseende, enbart en het avatarbild räcker inte långt.

I stället efterlyser vi personer med så mycket personlighet, humor, smarthet eller andra egenskaper så att de känns som det sexigaste vi kan hitta. Bara personer som twittrar övervägande på svenska kan nomineras.

Sveriges tio sexigaste twittrare presenteras om en vecka på Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.