Tisdag 30 Nov
Stockholm

Sveriges sexigaste murvel?

Sexig journalist
1 av 2
Nu utser vi Sveriges sexigaste journalist. Och du får vara med och nominera. Foto: Svenska Dagbladet / SCANPIX
Journalist
2 av 2
Vet du vem du ska rösta på?. Foto: SCANPIX

Nyheter24 gör det igen. Nu utser vi Sveriges sexigaste journalist.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Nominera din favorit

Vem tycker du är Sveriges sexigaste murvel?

Mejla till: sexigastemurveln@nyheter24.se

Journalister är en mycket utsatt yrkesgrupp. De får ta skit från de flesta. Från chefer, läsare, kändisar, pressinformatörer, managers, från.. ja, i princip alla har någonting emot journalister.

Ändå utför de varje dag, under dygnets alla timmar, ett gediget arbete. Oavsett om det handlar om att bevaka konflikten i Mellanöstern, kändismingel på Stureplan eller Champions League så är journalister alltid på topp. De har en sällan tidigare skådad förmåga att i text skildra berättelser som läsarna vill ta del av.

Vi vill sluta kasta skit. Vi på Nyheter24 vill i stället belöna de journalister som sliter och står i. Vi kommer att utse Sveriges sexigaste journalist.

Men vi behöver din hjälp. Vi vill att du nominerar personer som du tycker ska belönas med den åtråvärda titeln. Du skickar din nominering till sexigastemurveln@nyheter24.se.

Håll dig inte bara till en sexig utsida. Vi vill se personer med en djup själ. Vi efterlyser personer som - förutom att briljera med sin journalistiska färdighet - är charmiga, intelligenta, roliga och härliga. Eller helt enkelt har andra egenskaper som du tror är viktiga för att kunna stoltsera med titeln som Sveriges sexigaste journalist.

Vi kommer att kora en person av manligt kön och en av kvinnligt.

Personen i fråga måste ha anställning på eller uppdrag från en svensk dagstidning.

De tio sexigaste journalisterna presenteras på fredag här på Nyheter24.

Kommentera
Kopiera länk
Dela