1 av 3
- Foto: Paramount Pictures/Scanpix
2 av 3
- Foto: Matt Sayles/Scanpix
3 av 3
- Foto: Markus Schreiber/Scanpix

Regisserar Michael Bay Transformers 4?

En fjärde film om de utomjordiska robotorna "Transformers" kommer att sättas i produktion. Frågan är bara om Michael Bay regisserar även denna film.


Regissören bakom de tidigare tre "Transformers"-filmerna, Michael Bay, har tidigare sagt att han inte planerar att regissera den fjärde filmen. Nu pågår dock förhandlingar om han ska vara involverad i den fjärde filmen eller inte, uppger slashfilm.

"Ska göra en liten film först"

Vid öppningen av "Transformers: The Ride" sa regissören mycket litet om den fjärde filmen.

- Vi pratar om det, men det är inget just nu. Jag ska göra en liten film först, sedan kan vi prata om det, om jag eventuellt gör den.

Vad filmen ska handla om hålls dock väldigt hemligt.

- Vi har fått veta att det definitivt inte är en prequel, och att det kommer gå djupare in i Transformers för att bryta gamla karaktärer och vetande.

Om Bay ska regissera "Transformers 4" kommer det att påbörjas efter hans nu närmsta filmprojekt, "Pain and Gain", sent under 2012.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför valde Hanna att snabbt lämna Robinson – egentligen

Gängvåld präglar Sveriges nomineringar

Två böcker som båda präglas av gängvåldet representerar Sverige i konkurrensen om Nordiska rådets barn- och ungdomslitteraturpris. Därmed skiljer sig Sverige från de andra ländernas nomineringar.

Abba – nu en del av USA:s kulturarv

Svenska Abba har blivit en del av det amerikanska kulturarvet. Albumet "The arrival" från 1976 har valts in i USA:s National Recording Registry.

Teknikstrulet i GVFÖ – trodde hon blivit lämnad vid altaret

Det tittarna inte fick se i "Gift vid första ögonkastet" var att en vigsel blev försenad med en timme, något som skapade hjärnspöken. En deltagare trodde att hon skulle bli lämnad vid altaret och att hennes fästman stuckit.

Hatstorm mot Bianca Ingrosso – efter detaljen i spegelbilden

Det var under veckan som Bianca Ingrosso fick sig en ordentlig portion kritik från följarna efter att hon publicerat en bild på sin Instagram.

Israelisk konstnär vägrar öppna Venedigpaviljong

1 timme sedan
Den israeliska konstnären Ruth Patir vägrar öppna Israels paviljong på Venedigbiennalen. Hon ställer som krav att Israel och Hamas når en överenskommelse om eldupphör samt att gisslan friges.