Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Star Trek 2 - vem spelar skurken?

- 08/12/2011, 10:18 -
1 av 3

Francois Mori/Scanpix

2 av 3

Chris Pizzello/Scanpix

3 av 3

Alessandra Tarantino/Scanpix

I januari påbörjas inspelningen av Star Trek 2 men produktionen har fortfarande inte hittat vem som ska spela antagonisten Khan. Nu har dock ett namn blivit aktuellt för rollen.

Det har länge varit oklart vem som ska spela skurken Khan i kommande uppföljaren av "Star Trek", "Star Trek 2". Nu har skådespelaren Edgar Ramirez, känd från bland annat "The Bounty Hunter" och "The Bourne Ultimatum", kopplats ihop med filmen, uppger Thinkmcflythink.

Benicio Del Toro hoppade av

Benicio Del Toro var tidigare aktuell för rollen i filmen och var av särskilt stort intresse för regissören J.J.Abrams. Dock gick inte samarbetet igenom på grund av ekonomiska missförstånd, filmen fortsatte därmed letandet, just nu ser det alltså ut att bli Ramirez.

Filmen, som påbörjar sin inspelning i januari, kommer att ha premiär i maj 2013. Förutsatt att de hittar någon som kan spela Kahn.