Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är filmen som innehåller flest misstag

- 26/12/2011, 10:04 -
"Transformers"
1 av 3

"Transformers"

Paramount Pictures/Scanpix

Har du kanske sett filmen som har flest misstag i sig, av alla filmer under 2011...
2 av 3

Har du kanske sett filmen som har flest misstag i sig, av alla filmer under 2011...

All Over Press

Hela 58 stycken har upptäckts.
3 av 3

Hela 58 stycken har upptäckts.

All Over Press

58 fel hade biofilmen som har blivit utsedd till den rulle som har flest fel 2011. Ta reda på varför.

Den senaste Transformers-filmen, "Transformers: Dark of the Moon", har av Moviemistakes.com blivit utsedd till filmen med flest fel under 2011 med sina 58 synliga misstag.

Filmen är tätt följd av "X-Men: First Class" som har 30 fel, "Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2" som hade 20 fel och Steven Spielbergs "Super 8" med 17 misstag.

Här är misstagen

Ovan nämnda filmer är dock inte ensamma om att ha en del misstag i sig, även filmerna "Baksmällan 2" och "Breaking Dawn - del 1" har ett par fel. Jon Sandys, skapare av Moviemistakes har via sidan delat med sig av de misstag han tycker är "bäst".

- I första scenen av "Transformers: Dark of the Moon", har Carly (Rosie Huntington-Whiteley) på sig en vit keps samtidigt som hon går uppför trappan, men det är borta när hon kommit upp och står och håller i ett gosedjur.

- Bradley Cooper kallar av misstag sin Baksmällan 2-partner Ed Helms karaktär "Stu" för hans riktiga namn, Ed, när de flyr från ryssarna med apan.

- I "The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 1", när Bella ringer Rosalie kan man se mobilskärmen precis innan hon för den till sitt öra. Låsskärmen är fortfarande synlig, vilken visar att hon inte har slagit något nummer alls.

Det är skarpsynta filmfans som varit ovanligt uppmärksamma och rapporterat in misstagen till sajten Moviemistakes.