Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnregissören kan nobba "Millennium"

- 06/01/2012, 13:22 -
Rooney Mara.
1 av 3

Rooney Mara.

CHARLOTTE BRUNZELL/ALL OVER PRESS

Daniel Craig.
2 av 3

Daniel Craig.

All Over Press

Regissören David Fincher kan nobba "Millenium"-trilogin.
3 av 3

Regissören David Fincher kan nobba "Millenium"-trilogin.

CLAUDIO BRESCIANI/SCANPIX

Efter floppen - nu kan David Fincher, regissör, hoppa av filmatiseringen av "Millennium"-trilogin.

David Fincher, regissör, har hyllats för sina insatser i "The girl with the dragon tattoo". Men nu riskerar teamet att tappa stjärnregissören, som fortfarande inte har bestämt sig om han vill ta sig an filmatiseringen av uppföljarna i den svenska bokserien. Han kan nobba fortsättningen av "Millennium"-trilogin, rapporterar The Wrap.

Skådespelarna Daniel Craig och Rooney Mara har redan tackat ja till att spela in uppföljaren "The girl who played with the fire". De har till och med skrivit kontrakt för ytterligare en film. Men efter superfloppen med "The girl with the dragon tattoo" hotas produktionen av David Finchers avhopp.

"The girl with the dragon tattoo" har tagits emot svalt i USA och inte alls nått upp till den förväntade succén. Trots det blir det en uppföljare, som det var sagt från början. Sony slog i veckan tillbaka mot ryktena som florerat i branschpress om att de två kontrakterade uppföljarna skulle vara hotade efter floppen.