Justin Timberlake och Clint Eastwood kan komma att spela rivaler.
Justin Timberlake och Clint Eastwood kan komma att spela rivaler. - Foto: Scanpix

Popstjärnan som veteranen Eastwoods rival?

Justin Timberlake är just nu i förhandlingar om att spela en rivaliserande scout mot Clint Eastwood i kommande filmen "Trouble With the Curve".


Sångaren som blev skådespelare, Justin Timberlake, är i förhandlingar om att medverka i filmen "Trouble With the Curve", uppger Insidemovies.

De skådespelare som redan är klara för filmen är veteranen Clint Eastwood, som inte setts i en film sedan "Gran Torino" från 2008, Amy Adams och Matthew Lillard.

I filmen spelar Eastwood en åldrande scout inom bollsport som är på sitt sista uppdrag för att hitta det nästa stjärnskottet. Med sig har han sin dotter (Adams). Timberlake skulle spela den rivaliserande scouten och möjligen ha ett kärleksintresse för dottern.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

De leder Grammisgalan

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".