Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Skåneadeln slåss om Carl Philip

- 10/03/2009, 10:44 -

De unga grevinnorna slåss om singelprinsen Carl Philip.

Han inte bara studerar i Skåne utan har passat på att göra sig ett namn som festprisse. Allas vår prins Carl Philip. När han nu blivit singel har jaktsäsongen kommit tidigare än väntat till södern. Adeln slåss nämligen om den nyblivna singelhunken.

Det var antagligen många på Alnarps internatskola som hurrade när det blev känt att prins Carl Philip skulle bli en av eleverna. Någon vanlig elev var det ju inte direkt. Snart fick alla ett mejl om hur Hans Kungliga Höghet skulle tituleras: Det är "prinsen" som gäller och ingenting annat!

Prins Carl Philip ratade studentkorridoren för det mer passande Skarhults slott. Och nu verkar han kunna vara lika kräsen när det gäller sitt sociala liv. De skånska grevinnorna står nämligen i kö för att få träffa prinsen. Vännerna står så klart redo för att hjälpa Carl Philip att hitta den rätta.

"På Yddingenäs finns Gustav Thott, pojkvän till prinsessan Madeleines väninna Lussan Gottlieb – och i kulisserna kanske Falsterbo-kusinen Wiveka Thott, Carl Philips första flickvän?På Övedskloster väntar syskonen Ramel, som gärna vimlar och jagar med Carl Philip och på familjen Wachtmeisters slott Wanås finns sönerna Harald och Didrik som hör till prinsens kompisgäng. Så nog finns det förutsättningar för slottspartyn med Sveriges hetaste singel som hedersgäst!", skriver Åsa Bönnelyche i Svensk Damtidning.

Skrivet av: