Brad Pitt och Jonah Hill samarbetar igen.
1 av 3
Brad Pitt och Jonah Hill samarbetar igen. - Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Scanpix
De spelade tidigare mot varandra i "Moneyball".
2 av 3
De spelade tidigare mot varandra i "Moneyball". - Foto: AP Photo/Columbia Pictures-Sony, Melinda Sue Gordon/Scanpix
Med i kommande filmen är James Franco.
3 av 3
Med i kommande filmen är James Franco. - Foto: AP Photo/Matt Sayles/Scanpix

Brad Pitt och Jonah Hill jobbar tillsammans

De Oscarsnominerade skådespelarna Jonah Hill och Brad Pitt sågs senast tillsammans i filmen Moneyball, och nu ska de samarbeta igen. Men denna gången håller sig Brad Pitt bakom kameran.


Jonah Hill och Brad Pitt kan ses tillsammans i den Oscarsnominerade filmen "Moneyball". Nu kommer de båda skådespelarna samarbeta än en gång. I den kommande filmen "True Story" ska Hill skådspela - och Pitt vara producent, uppger Hitflix.

Förutom Hill är även Robert Goold som regissör och skådespelaren James Franco klara för filmen. Den bygger på memoarerna av en före detta New York Times-journalist vid namn Michael Finkel.

Blir avskedad

Filmen kommer att handla om förhållandet mellan det föredetta journalisten (Hill) och den mordanklagande fången Christian Longo (Franco). Vi får följa med när Finkel blir avskedad från sitt jobb på grund av falska skriverier och hans upptäckt av att Longo har utgett sig för att vara honom. Snart uppstår en konstig relation mellan de båda.

Jonah Hill och Brad Pitt var båda nominerade för en Oscar i år tack vare filmen "Moneyball", men gick hem lottlösa.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

1 timme sedan
Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.