Stockholm

Blond supertrio i ny musikalfilm

Beyoncé kommer även hon att synas i filmen.
1 av 4
Beyoncé kommer även hon att synas i filmen. Foto: AP Photo/Chris Pizzello
Cameron, Reese och Gwyneth kommer spela en sjungande trio som försöker göra comeback.
2 av 4
Cameron, Reese och Gwyneth kommer spela en sjungande trio som försöker göra comeback. Foto: Montage/ Scanpix/Evan Agostini/Dan Steinberg/Joel Ryan
Regissören bakom succéserien "Glee" gör musikalfilmen.
3 av 4
Regissören bakom succéserien "Glee" gör musikalfilmen. Foto: AP Photo/Chris Pizzello/Scanpix
Gwyneth Paltrow är en av de som har haft erfarenhet av musikaler tidigare, då hon medverkat i bland annat "Glee".
4 av 4
Gwyneth Paltrow är en av de som har haft erfarenhet av musikaler tidigare, då hon medverkat i bland annat "Glee". Foto: AP Photo/Fox, Adam Ros/Scanpix

Skönheterna Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow och Reese Witherspoon är klara för musikalfilmen "One Hit Wonders". Även Beyoncé uppges vara aktuell för den nya filmen.


Läs mer

Blondinerna anfaller. Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow och Reese Witherspoon är alla samlade för att medverka i den kommande musikalfilmen "One Hit Wonders". Även sångerskan och nyblivna mamman Beyoncé har en mindre roll.

Det är Ryan Murphy, mannen bakom succéserierna "Glee" och "American Horror Story", som har samlat den stjärnspäckade ensemblén i form av de blonda skådespelerskorna. Filmen kommer att handla om en trio som slog igenom med en låt på 90-talet, och nu försöker göra en comeback, uppger Hitfix.

Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon och Beyoncé har sedan tidigare erfarenhet av musikalfilm. Paltrow har gästspelat i några avsnitt av "Glee", Witherspoon spelade i "Walk the Line" medan Beyoncé gjorde stor succé i filmen "Dreamgirls".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.