Gary Ross är regissören till omtyckta "The Hunger Games".
1 av 4
Gary Ross är regissören till omtyckta "The Hunger Games". - Foto: Scanpix/ AP Photo/Matt Sayles
"The Hunger Games" har gjort stor succé på biografer världen över.
2 av 4
"The Hunger Games" har gjort stor succé på biografer världen över. - Foto: Stella Pictures
Den har tjänat in mer än någon film gjort på sjutton dagar, som inte haft premiär på ett lov eller under sommaren.
3 av 4
Den har tjänat in mer än någon film gjort på sjutton dagar, som inte haft premiär på ett lov eller under sommaren. - Foto: Stella Pictures
"Jag är stolt över att kalla de mina vänner" säger regissören om filmens cast i sitt offentliga uttalande.
4 av 4
"Jag är stolt över att kalla de mina vänner" säger regissören om filmens cast i sitt offentliga uttalande. - Foto: Scanpix/ AP Photo/Thomas Padilla

Därför lämnar regissören succén The Hunger Games

Regissören Gary Ross, som står bakom den stora kassasuccén "The Hunger Games", har bestämt sig för att inte regissera uppföljaren.


Det har den senaste veckan spekulerats vilt i huruvida regissören av "The Hunger Games", Gary Ross, kommer att regissera även uppföljaren "Catching Fire". Nu har han dock sagt att han inte kommer att återvända till den hyllade filmserien, uppger Deadline.

- Trots mycket spekulationer i media nyligen, och efter en svår och ärlig övervägning, har jag bestämt mig för att inte regissera "Catching Fire". Som författare och regissör, har jag helt enkelt inte den tid jag behöver för att skriva och förbereda filmen som jag skulle vilja göra på grund av det tighta produktionsschemat, skriver Ross.

Lionsgate - som producerat filmen - har länge varit säkra på att den fyrfaldigt Oscarsnominerade regissören skulle ta sig an "Catching Fire" och förväntade sig att allt skulle vara klappat och klart redan efter påsk. Nu står de istället chockade över Ross beslut, medger de till Deadline.

Frågan vi alla nu tänker på är: vem ersätter Gary Ross? Har ni något önskemål till Lionsgate?

För att läsa regissörens hela uttalande samt Lionsgates, klicka här.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.