"Prometheus" har biopremiär 1 juni.
"Prometheus" har biopremiär 1 juni. - Foto: Stella Pictures

VIDEO: Se Michael Fassbender som robot i Prometheus

Möt David, en läskigt intelligent robot som kan göra nästan vad som helst och som förespråkar fred.


Premiären av "Prometheus" närmar sig med stormsteg. Efter att ha sett trailern till en av sommarens mest hypade filmer fortsätts vi förses med glimtar från filmen, som gör vår längtan ännu större. Nu kan du se en två minuter lång introduktionsfilm av en av karaktärerna från filmen, David - som spelas av alltid lika begåvade Michael Fassbender.

Spana in filmen nedan och få dig ett smakprov på Fassbenders roll i filmen!

"Prometheus" går upp på svenska biografer 1 juni.

/
/
/
Senaste nytt

Eilish kommer ut: var det inte uppenbart?

Kiss gör som Abba – blir avatarer

idag 05:00
Rockbandet Kiss förvandlar sig som första amerikanska band till avatarer. Artistveteranerna tar det digitala klivet i samarbete med det svenska företaget Pophouse Entertainment Group, som också ligger bakom Abbas avatarturné "Abba the voyage".

"Suits" återuppstår – i Los Angeles

igår 22:24
Samma energi och lika snygga människor som i originalet. Det utlovas när fler detaljer börjar sippra ut om en "Suits"-spinoff som ska utspelas i Los Angeles.

Harry Potter-bok kan vara värd 800 000 kronor

igår 19:14
Den första brittiska utgåvan av ""Harry Potter och de vises sten" från 1997 ska aktionernas ut. Slutbudet väntas landa på motsvarande 500 000–800 000 kronor, rapporterar BBC.

Gunilla Perssons känga till Fröken Snusk: “Fy fy fy”

igår 15:23
Gunilla Persson och Fröken Snusk är båda klara för att delta i Melodifestivalen 2024. I en intervju med Aftonbladet får Gunilla Persson frågan om vad hon känner för att tävla mot Fröken Snus.

Bianca Ingrosso tvingas lämna det egna eventet – på grund av…

igår 14:32
I helgen har Bianca Ingrosso och Lovisa Worge en pop-up butik för Ani Jewels. Men på grund av familjeomständigheter kan Bianca Ingrosso bara vara där i två timmar.