1 av 4
- Foto: Stella Pictures
2 av 4
- Foto: Stella Pictures
3 av 4
- Foto: Stella Pictures
4 av 4
- Foto: Stella Pictures

Kristen Stewart: Jag röker gräs, big deal?

Ungdomsidolen Kristen Stewart berättar om bilderna där hon röker gräs.


Puffar, snortar och skjuter

Kristen Stewart är inte ensam om att ha använt narkotika. Här är kändiseliten som inte tackar nej – från Justin Timberlake, Leonardo DiCaprio och Matthew McConaughey till Amy Winehouse och Pete Doherty.

Twilightstjärnan Kristen Stewart, 22, nu aktuell i den kommande storfilmen "Snowwhite and the Huntsman", pryder omslaget till det kommande numret av prestigemagasinet Vanity Fair.

Bilderna i tidningen, som är tagna av den legendariska fotografen Mario Testino, visar en Kristen som är glammig och lyxigt sminkad.

Men i intervjun i tidningen verkar Kristen mån om att hålla låg profil, och hon berättar även om första gången hon insåg att Twilightfilmerna hade förändrat hennes liv – för alltid.

– Om du googlar mitt namn så är något av det första som kommer upp en bild på mig där jag sitter och röker gräs med min ex-kille och min hund. Bilden togs samma dag som filmen kom ut. Jag var ingen. Jag var en unge. Jag hade just fyllt 18 år, berättar stjärnan och fortsätter:

– Dagen efter skrev tabloiderna om mig som att jag var en slemmig idiot, men jag är bara en halvknasig, kreativ tjej från The Valley som gillar att röka gräs. Spela roll. Men det där ändrade mitt liv på en gång. Jag går inte ut i bara trosorna längre, berättar Kristen i intervjun, skriver Celebitchy.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!