Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svensk porrstjärna: "Sett alla mina vänner ha sex"

I boken "Mitt liv som porrstjärna" avslöjar Puma Swede hur det går till på en porrfilmsinspelning.
1 av 2

I boken "Mitt liv som porrstjärna" avslöjar Puma Swede hur det går till på en porrfilmsinspelning.

Faksimil YOUTUBE

Puma Swede började som glamourmodell men kom snabbt in i porrbranschen.
2 av 2

Puma Swede började som glamourmodell men kom snabbt in i porrbranschen.

Faksimil YOUTUBE

Nöje | 30/09/2012 13:05

Från glamourmodell till världskänd porrstjärna. Nu avslöjar Puma Swede allt: – För mig är sex inte något man gör bakom stängda dörrar.

SVERIGE. Johanna, mer känd som Puma Swede, avslöjar helst inte sitt efternamn då hon är rädd för att hennes fans ska lämna bilder i hennes familjs brevlådor. I en intervju med Aftonbladet säger hon att hon inte riktigt vet hur hon ska kategorisera sitt yrke.

– Inte skådis! Jag är usel på repliker. Sexarbetare har inte heller någon bra klang. Vuxenfilmsarbetare? Låter också konstigt.

Bara ett arbete

I boken "Mitt liv som porrstjärna" avslöjar hon hur en flicka från Huddinge i Stockholms län tog sig till USA och blev en världskänd porrstjärna. Hon berättar om hemliga möten med en känd svensk fotbollsspelare och om livet på och bakom kulisserna. Men också att arbetet som porrstjärna är, just ett arbete.

– Jag går inte till jobbet för njutnings skull. Det är sex kontrollerat av någon annan. Sex för kameravinklar. Hur ­ofta hänger man baklänges från en soffa? Det är inte skönt för någon. Jag får ont i ryggen. Sex hemma är passion, för min skull.

Granskar rumpor

Puma Swede säger att hon kallade en killes pungkulor för "meatballs" en gång och att hon brukar få granska sina kollegors rumpor efter sprickor. Hon menar att folk ofta har fel uppfattning om hur det går till vid en inspelning.

– Till exempel analsex på film. De har inte sett att jag tagit lavemang, käkat medicin för att bli förstoppad och legat­ med en dildo i rumpan en halvtimme. Inte­ konstigt att det ser lätt ut. Porr har inte med verkligheten att göra. Det är som filmer där man blir skjuten tre gånger och ändå springer. Man kanske skulle ha varningsskyltar; ”Don’t try this at home. This film was made by professional actors.” Jag har sett alla mina vänner ha sex. För mig är sex inte något man gör bakom stängda dörrar, säger Puma Swede till Aftonbladet.