Svensk porrstjärna: "Sett alla mina vänner ha sex"

Från glamourmodell till världskänd porrstjärna. Nu avslöjar Puma Swede allt: – För mig är sex inte något man gör bakom stängda dörrar.


Utdrag ur "Mitt liv som porrstjärna"

"Mitt fotbollsproffs. Jag brukar tänka på honom när jag är hemma i Stockholm och skymtar Scandic Sergel Plazas aptrista sjuttiotalsbyggnad ovanför Sergels torg. Det var där, i något av de hundratals identiskt inredda rummen, vi brukade träffas. Rutinen var att han först skickade en polare till Scandic Sergel Plaza som tog hand om incheckningen och fick nyckelkort. Senare på kvällen hämtade mitt fotbollsproffs upp mig med bil på stan. Därefter åkte vi raka vägen till ­hotellets garage och tog hissen upp till rummet."

"Fotbollsproffset såg het ut, jag gillade hans hårda maskulina drag och rakade skalle. Synd bara att han verkade så svenskt helylle. Men det skulle snart visa sig att helylle-imagen bara satt i kläderna. För så fort kläderna åkte av kom en annan sida fram. Mitt fotbollsproffs må ha varit macho på fotbollsplan, men med mig ville han helst vara undergiven."

Från Aftonbladet.

SVERIGE. Johanna, mer känd som Puma Swede, avslöjar helst inte sitt efternamn då hon är rädd för att hennes fans ska lämna bilder i hennes familjs brevlådor. I en intervju med Aftonbladet säger hon att hon inte riktigt vet hur hon ska kategorisera sitt yrke.

– Inte skådis! Jag är usel på repliker. Sexarbetare har inte heller någon bra klang. Vuxenfilmsarbetare? Låter också konstigt.

Bara ett arbete

I boken "Mitt liv som porrstjärna" avslöjar hon hur en flicka från Huddinge i Stockholms län tog sig till USA och blev en världskänd porrstjärna. Hon berättar om hemliga möten med en känd svensk fotbollsspelare och om livet på och bakom kulisserna. Men också att arbetet som porrstjärna är, just ett arbete.

– Jag går inte till jobbet för njutnings skull. Det är sex kontrollerat av någon annan. Sex för kameravinklar. Hur ­ofta hänger man baklänges från en soffa? Det är inte skönt för någon. Jag får ont i ryggen. Sex hemma är passion, för min skull.

Granskar rumpor

Puma Swede säger att hon kallade en killes pungkulor för "meatballs" en gång och att hon brukar få granska sina kollegors rumpor efter sprickor. Hon menar att folk ofta har fel uppfattning om hur det går till vid en inspelning.

– Till exempel analsex på film. De har inte sett att jag tagit lavemang, käkat medicin för att bli förstoppad och legat­ med en dildo i rumpan en halvtimme. Inte­ konstigt att det ser lätt ut. Porr har inte med verkligheten att göra. Det är som filmer där man blir skjuten tre gånger och ändå springer. Man kanske skulle ha varningsskyltar; ”Don’t try this at home. This film was made by professional actors.” Jag har sett alla mina vänner ha sex. För mig är sex inte något man gör bakom stängda dörrar, säger Puma Swede till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.