Här är 10 tecken på att du behöver ligga

Du har kanske inte räknat dagarna, men plötsligt slår det dig att sist du fick lite action var vid samma tillfälle som "Sagan om ringen" gick på bio. Tro mig när jag säger att det märks.


Nyheter24:s Gabriella Bark listar 10 tecken på att du innerligt behöver ligga.

1. Du känner att det bara blir mer och mer viktigt att faktiskt vara bra på någonting. Det man inte har (får) mellan benen får man helt enkelt ha i huvudet.

Bildkälla.

2. På tjej/grabb-middagarna är du bordets mittpunkt. Du håller tal, skålar, skrattar gör roliga imitationer tills – någon tar upp ämnet sex. Då sitter du där tyst och tittar med avsmak på den som berättar om sitt senaste hanky panky. Mest för att markera att du själv minsann inte är något djur utan håller på med viktigare grejer.

Bildkälla.

3. Du lägger upp väldigt mycket brunchbilder under helgen. Medan Instagramuppdateringarna lyser med sin frånvaro för de som "ligger i med annat" dyker det alltid upp en bild på dig och en glad pannkaka alternativt puffiga scones. Mysbrunch med bästa "vad jag nu fått tag i som jag inte ligger med".

Bildkälla.

4. Snygga tjejer och killar som bara behöver gå utanför dörren för att vara kneedeep in hoes/broes kvalar in i facket för den typ av människa du hatar mest. Ofta tackar de till och med nej till sina erbjudanden. Någon gång försökte du ta lite av smulorna (läs raggen) men blev då dissad. Det har du ännu inte berättat för någon.

5. Varje gång du får oväntat besök måste du springa till till dator för att av-porrifiera den. Datorn som för övrigt konstant buffrar på grund av alla rumpor, gap och könsorgan som finns på den. Du skyller allt på Telias trådlösa.

Bildkälla.

6. Du är sur. Och stel. Och uppstoppad. Har svårt att driva med dig själv och så vidare. Du har mycket ilska inuti dig helt enkelt. Ett tomrum måste ju fyllas med något. Och det är.... ondska.

Bildkälla.

7. Du knäpper alltid den översta knappen på din skjorta. Gäller både tjejer och killar.

Bildkälla.

8. När du som tjej äter en banan på tunnelbanan söker du desperat efter ögonkontakt med närmsta tänkbara manliga medpassagerare. "Just to remember how it feels".

9. När du som kille ser en tjej äta en banan och du med stillblick och öppen mun sitter och stirrar tills det blir uppenbart obehagligt och hon går.

Bildkälla.

10. Du är den som alltid propsar på att din tjejpolare är "värd bättre". Allt för att hon ska gå miste om sitt livs Titanic och i stället knöla ned sig i den ensamma, gråa jollen med dig. Fylld av brunch och "män är svin"-kommentarer.

Bildkälla.

Bubblare

11. Du läser den här listan och inser att allt stämmer in, så du envisas med att skriva en arg kommentar om att det egentligen är jag som behöver ligga.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!