Tio situationer du med synfel kommer att känna igen dig i

Vi har listat sitationerna du med synfel garanterat kommer att känna igen.


Förnekelsen alla med synfel går igenom i början. "Nej, jag behöver inte glasögon säger jag ju". Detta fortgår tills dagen du går in i fel lägenhet.



När någon (utan att fråga) tar på sig dina glasögon och säger: "Shiiiiieeeet du ser ju verkligen ingentiiiiing". Du är ju typ blind. Jovisst gör jag det, jag ser som en hök. DET ÄR DÄRFÖR JAG HAR GLASÖGON!

När linsen hamnar typ bakom ögat. Nu vet du vad du har framför dig de kommande timmarna. 



När du sätter dig i soffan och hör hur det knakar under baken – där dina glasögon ligger. Det är som att baken och brillorna har någon typ av hemlig affär man inte vet om.

Samhörigheten du känner med någon som har samma brytningsfel som du.



Perioden efter punkt nummer 4 då du väntar på dina nybeställda glasögon, när du går omkring med konstant huvudvärk och tvingas känner dig fram.   



När du är hemma hos en vän som inte har linsvätska och du känner hur dina linser börjar torka in i ögonen. Hur kan folk INTE ha linsvätska hemma?

Du går konsekvent fram till människor du inte känner och säger "Tjena mannen" för att sedan upptäcka att du hälsat på helt fel person.

Du sminkar dig tills du känner dig fin och redo. När glasögonen åker på inser du att du ser ut som Ozzy Osbourne.



Den roliga skattjakten du har framför dig dagen efter utgång när du lagt av dina glasögon någonstans där du inte minns att de ligger.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!