Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En vän med en pod – "Hade Håkan Hellström kunnat förneka förintelsen?”

- 09/06/2014, 17:49
In och lyssna!

In och lyssna!

Är du också ute och njuter utav solen? Fördubbla njutningen och uttöka dina musikaliska kunskaper för supernördarna i En vän med en pod är tillbaka!

Veckans avsnitt är en upptakt införNorthside-festivalen i Danmark som En vän med en pod kommer att sända från tillhelgen och de pratar om hur viktigt det är att bli lite coolare för varjefestivalsommar, hur lamt grabbgänget som klätt ut sig till kossor och döpt sittcamp till ”Camp Cow” är samt vilka band de vill träffa under festivalen.

PåNorthside spelar band som Robyn & Röyksopp, Lana Del Rey, Asap Rocky,Arcade Fire, Bombay Bicycle Club, Pixies, Franz Ferdinand och The National.

Harni någon fråga till artisterna så maila in till envanmedenpod@gmail.com så kommer deatt vara er utsända på plats. Var du på Håkan Hellströms konsert på Ullevi? Kulför dig. Inte? Lugn, podden var på plats och delar med sig allt du vill veta omkonserten. Låtarna, gästartisterna, kläderna, scenshowen… ALLT!

Och vad skaHåkan Hellström göra härnäst? Dessutom blir det massa nya musiktips och andrarövarhistorier. För bästa helhetsupplevelse: gå in och lyssna på Spotifylistandär ALLA nämnda artister och låtar finns med i kronologisk ordning. Är du ettfan eller en hater? Dela med dig! Maila till envanmedenpod@gmail.com

Lyssna här: