Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Charlie Sheen häller ner sig med någonting helt annat än is

- 19/08/2014, 08:49 -
Klippet på Charlie Sheen är uppladdat av TMZ.

Klippet på Charlie Sheen är uppladdat av TMZ.

Charlie Sheen tar ice bucket challange till en helt ny nivå.

Ja, det är knappast någon som lyckats undgå kändisvärldens hetaste trend – ice bucket challenge.

Blir du nominerad till att anta utmaningen ska du först hälla ner dig med en hink isvatten, för att sedan nominera tre stycken andra som måste gå samma kalla öde till mötes inom 24 timmar. Stjärnorna är i skrivande stund i full gång med att nominera varandra. Några av dem som tvingats hälla ner sig är Lady Gaga, Jon Bon Jovi, Eva Longoria, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Justin Timberlake och Oprah Winfrey.

Nomineringarnas syfte är att öka medvetenheten kring förlamningssjukdomen ALS.

Utmaningen med en liten twist

Nu har nomineringen nått ingen mindre än Charlie Sheen. Och vore det inte någon twist på klippet så vore det ju inte Sheen.

I klippet syns stjärnan stå med en kastrull som tros vara fylld med isvatten, men när stjärnan häller den på sig får vi se någonting helt annat.

Sheen nominerade sedan sina ärkefiender Ashton Kutcher, Jon Cryer och Chuck Lorre. Enda sedan Sheen kickades från serien "Two and a Half Men" så har stämningen varit minst sagt stel mellan skådespelaren och hans forna kollegor. Sheen har bland annat gått ut i media och kallat Lorre för en "efterbliven zombie".

Vad det är i hinken? Det kan du se i klippet nedan