Onsdag 28 Sep
Stockholm

Nya nakenläckor – Jennifer Lawrence drabbad igen

Ny hackerattack mot kändiskvinnor.
1 av 4
Ny hackerattack mot kändiskvinnor. Foto: TT bild
Jennifer Lawrence.
2 av 4
Jennifer Lawrence. Foto: TT bild
Cara Delevingne.
3 av 4
Cara Delevingne. Foto: TT bild
Anna Kendrick.
4 av 4
Anna Kendrick. Foto: TT bild

Återigen har privata nakenbilder på kändisar gjorts offentliga. Jennifer Lawrence och Cara Delevinge har drabbats igen, men den senaste läckan har även nya offer.

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Hotades med läckta nakenbilder

Efter att Emma Watsons feministtal i FN blev känt uppgav flera medier att hon hade fått hot om att få sina påstådda nakenbilder läckta.

Det hela visade sig sedan vara en reklamkupp som gick ut på att få president Barack Obama att stänga ned nätforumet 4chan. 

USA. På kort tid har privata nakenbilder på kändisar läckts i flera omgångar. Under lördagen blev det känt att ännu en sådan läcka har inträffat. 

I och med den har bland annat skådespelerskan Jennifer Lawrence och supermodellen Cara Delevinge utsatts igen, medan bland annat Anna Kendrick, Alexandra Chando och Lauren O'Neil har drabbats för första gången, skriver Page six. 

Läcktes genom iCloud

Den första stora attacken ägde rum för några veckor sedan och det stod då klart att det var genom iCloud som bilderna läckt. Någon eller några hackade sig därigenom in i kända kvinnors mobiltelefoner och datorer, skriver Page six

Myndigheter i USA har meddelat att de nu gör allt för att få fast förövarna. 

Kommentera (12)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.