Ny hackerattack mot kändiskvinnor.
1 av 4
Ny hackerattack mot kändiskvinnor. - Foto: TT bild
Jennifer Lawrence.
2 av 4
Jennifer Lawrence. - Foto: TT bild
Cara Delevingne.
3 av 4
Cara Delevingne. - Foto: TT bild
Anna Kendrick.
4 av 4
Anna Kendrick. - Foto: TT bild

Nya nakenläckor – Jennifer Lawrence drabbad igen

Återigen har privata nakenbilder på kändisar gjorts offentliga. Jennifer Lawrence och Cara Delevinge har drabbats igen, men den senaste läckan har även nya offer.


Hotades med läckta nakenbilder

Efter att Emma Watsons feministtal i FN blev känt uppgav flera medier att hon hade fått hot om att få sina påstådda nakenbilder läckta.

Det hela visade sig sedan vara en reklamkupp som gick ut på att få president Barack Obama att stänga ned nätforumet 4chan. 

USA. På kort tid har privata nakenbilder på kändisar läckts i flera omgångar. Under lördagen blev det känt att ännu en sådan läcka har inträffat. 

I och med den har bland annat skådespelerskan Jennifer Lawrence och supermodellen Cara Delevinge utsatts igen, medan bland annat Anna Kendrick, Alexandra Chando och Lauren O'Neil har drabbats för första gången, skriver Page six. 

Läcktes genom iCloud

Den första stora attacken ägde rum för några veckor sedan och det stod då klart att det var genom iCloud som bilderna läckt. Någon eller några hackade sig därigenom in i kända kvinnors mobiltelefoner och datorer, skriver Page six

Myndigheter i USA har meddelat att de nu gör allt för att få fast förövarna. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.