Kristian om gårdagens avsnitt: "Jag blev besviken på Smail"

- 09/10/2014, 10:33 -
Kristian reagerade stark under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel.
1 av 4

Kristian reagerade stark under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel.

Eric Hagberg tvingades lämna.
2 av 4

Eric Hagberg tvingades lämna.

Kristian blev arg på Calle.
3 av 4

Kristian blev arg på Calle.

Sedan berättade Smail för Kristian att det egentligen var honom han ville ha ut.
4 av 4

Sedan berättade Smail för Kristian att det egentligen var honom han ville ha ut.

Det blev bråk i paradiset.

Under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel tvingades deltagaren Eric Hagberg att lämna hotellet. Känslorna svallade hos deltagarna och som ett brev på posten blev det bråk på festen efter parceremonin.

Calle Åberg hade nämligen tilldelats en immunitet han kunde välja att ge bort. Denna gav han till Jorge Pezoa. Efter att alla killar valt partner så stod det två stycken killar bakom Saga Scott, nämligen Eric Hagberg och Kristian Täljeblad. Saga valde Kristian och Eric åkte ut.

Bråket efter

Efter att deltagarna tagit farväl av sin vän vankades det i vanlig anda fest. Men denna gång var stämningen stel då Kristan antog att Smail gaddat ihop sig med Calle för att skicka ut Eric. Men i själva verket var det Jorge som valt att följa sitt hjärta.

– Jag blev besviken på Smail för att han, jag och Eric hade bildat ett starkt vänskapsband. Jag tror han kände att om han inte påverkade Calle att ge immuniteten till Jorge så kunde han ligga illa till. Så på ett sätt förstår jag honom, men det är klart att jag tog det personligt när han ville ha ut mig, säger Kristian till Nyheter24, och fortsätter:

– I dag är vi dock väldigt goda vänner! Smail är en fin vän och jag respekterar att han spelade spelet.

Tycker du fortfarande att han har "skön k*k" som du sagt vid upprepade tillfällen?

– Smail har en extremt skön k*k. Jag har vid upprepade tillfällen uppmanat honom att visa den. Inte för han behöver det egentligen, men hans självförtroende får sig en kick varje gång han visar den för mig, avslutar Kristian.