Kristian reagerade stark under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel.
1 av 4
Kristian reagerade stark under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel.
Eric Hagberg tvingades lämna.
2 av 4
Eric Hagberg tvingades lämna.
Kristian blev arg på Calle.
3 av 4
Kristian blev arg på Calle.
Sedan berättade Smail för Kristian att det egentligen var honom han ville ha ut.
4 av 4
Sedan berättade Smail för Kristian att det egentligen var honom han ville ha ut.

Kristian om gårdagens avsnitt: "Jag blev besviken på Smail"

Det blev bråk i paradiset.


7 tecken på att du är beroende av Paradise Hotel

Likt alla missbruk vill man inte erkänna det för sig själv. Men här faller de flesta dit.

Här är 7 tecken på att du är beroende av Paradise Hotel.

Under gårdagens avsnitt av Paradise Hotel tvingades deltagaren Eric Hagberg att lämna hotellet. Känslorna svallade hos deltagarna och som ett brev på posten blev det bråk på festen efter parceremonin.

Calle Åberg hade nämligen tilldelats en immunitet han kunde välja att ge bort. Denna gav han till Jorge Pezoa. Efter att alla killar valt partner så stod det två stycken killar bakom Saga Scott, nämligen Eric Hagberg och Kristian Täljeblad. Saga valde Kristian och Eric åkte ut.

Bråket efter

Efter att deltagarna tagit farväl av sin vän vankades det i vanlig anda fest. Men denna gång var stämningen stel då Kristan antog att Smail gaddat ihop sig med Calle för att skicka ut Eric. Men i själva verket var det Jorge som valt att följa sitt hjärta.

– Jag blev besviken på Smail för att han, jag och Eric hade bildat ett starkt vänskapsband. Jag tror han kände att om han inte påverkade Calle att ge immuniteten till Jorge så kunde han ligga illa till. Så på ett sätt förstår jag honom, men det är klart att jag tog det personligt när han ville ha ut mig, säger Kristian till Nyheter24, och fortsätter:

– I dag är vi dock väldigt goda vänner! Smail är en fin vän och jag respekterar att han spelade spelet.

Tycker du fortfarande att han har "skön k*k" som du sagt vid upprepade tillfällen?

– Smail har en extremt skön k*k. Jag har vid upprepade tillfällen uppmanat honom att visa den. Inte för han behöver det egentligen, men hans självförtroende får sig en kick varje gång han visar den för mig, avslutar Kristian.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.