1 av 13
2 av 13
3 av 13
4 av 13
5 av 13
6 av 13
7 av 13
8 av 13
9 av 13
10 av 13
11 av 13
12 av 13
13 av 13

Så skulle Paradise-deltagarna överleva i Hunger Games

Vilka egenskaper skulle egentligen döda eller rädda Paradise Hotel-deltagarna i ett Hunger Games?


Saga Scott

Många skämtar om att Saga kläckt ur sig ett par (!) "dumma" uttalanden" under programmets gång. Men när det kommer till kritan tror jag att Saga är en överlevare. Hennes taktik i Hunger Games är enkel: med sina meterlånga ögonfransar, charmiga skånska och stora hårsvall skulle Saga helt enkelt ragga upp fienden. Efter att ha kommit någon fiende nära, konstant småbråkat och kallat hen för "jävla fittunge" och "äckliga äckelmänniska" kommer den tillslut fienden att fly fältet – och Saga har vunnit. 

Jasmine Gustavsson

Jasmine sitter på ett utav de absolut farligaste vapnen – hon älskar bajs. Hennes hemliga vapen skulle med andra ord varit att samla bajs från djuren i skogen för att sedan göra bajsbomber hon skulle kasta på fienden. Och är det någonting man inte vill få på sig utöver vanlig amo så är det ju, ja – bajs. 

Kristian Täljeblad

Här är det enkelt – vem fan vill ha ihjäl Kristian?

Calle Åberg

Eftersom Calle inte har koll på vart fiendens organ sitter så skulle han, tyvärr, bli ett enkelt byte. Att skjuta en pil i någons hand då du tror att "hjärtat" sitter där tar dig inte långt i Hunger Games.

Smail Alihodzic

Då Smail är en taktiker ända ut i fingerspetsarna står det ganska klart att han skulle vara skogens Rambo. Smail skulle gillra fällor, förutse vart fienden skulle röra sig och ta ned dem en efter en. Då och då skulle han credda sig själv med "I run this shit". 

Eric Hagberg

Ingen vill säga det, men alla tänker det – Eric är helt enkelt "för snygg för att dö". Hans främsta vapen är att le snett och ge fienden en blink med ena ögat. Det får vem som helst, tjej som kille, att sänka pilbågen. 

Kian Avar

Då Kian gillar speglar skulle han tyvärr inte bli allt för långvarig i hungerspelen. Går han ned till en sjö eller bäck för vatten och mot all förmodan få syn på sin spegelbild – så ramlar han i.

Ylva Fogel

Då Ylvas svengelska ibland kan bli för mycket för tittarna kan ni ju tänka er hur det skulle vara för fienden i en skog. Efter att Ylvas svengelska ekat mellan träden kommer fienden helt enkelt ge upp och fly fältet.

Joakim Köhlner

Joakim är ju i grund och botten yrkesmilitär. Men ibland ska man passa sig för vad man önskar sig. Joakim uttrycker nämligen själv att han vill vara som "Goose" i Top Gun. För er som sett filmen vet ni ju att, ja – han dör.

Ulrika Forsberg

Då Ulrika är en norrlänning som gillar att åka skoter känns det som att hon skulle ha lite känsla för hur man överlever i skogen. Ullis hetsar inte upp sig i onödan utan skulle sätta sig och tälja spjut utan att klaga.

Bubblare

Samir Badran

Är det bara jag eller vet man att Samir skulle överleva, på något magiskt och extremt konstigt sätt?

Och vinnaren är är:

Smail Alihodzic.

Motivering: Vad ska man säga. Smail är som klippt och skuren för Hunger Games, och han skulle antagligen vinna hela skiten genom att vara slug, smart och helt enkelt spela spelet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!