Tisdag 22 Jun
Stockholm

"När jag vaknade var min penis lika stor som ett russin"

Calle Åberg.
1 av 5
Calle Åberg. Foto:
Ervin Veizs.
2 av 5
Ervin Veizs. Foto:
Eric Hagberg.
3 av 5
Eric Hagberg. Foto: Foto:TV3/Johnny Wohlin
Kristian Täljeblad.
4 av 5
Kristian Täljeblad. Foto:
Kian Avar.
5 av 5
Kian Avar. Foto: Foto:TV3/Johnny Wohlin

Någon har svimmat, en annan har blivit piskad och slagen – här är PH-killarnas galnaste sexhistorier.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Calle Åberg

– Okej det var när jag skulle ta min flickväns oskuld när jag var 15, har jag för mig. Sexet gick väl bra, men under tiden så blev det så sjukt varmt och jag tror fan att jag var sjuk i feber eller något. Men efteråt så skulle jag gå in på toan och tvätta av mig. Då ser jag att det är jättemycket blod på kondomen och lite på mig vilket gör att jag blir lite yr, säger han och fortsätter:

– Så direkt när jag börjar pissa så blir jag skitvarm och yr och skriker till min flickvän att jag kommer svimma. Sedan säger det pang. Sedan minns jag inte mer. Vaknade upp av att min penis var lika stort som ett russin, hade kissat ner hela toan och mådde skit. Ovanför mig stod en orolig flickvän. Hahaha! Fett värt.

Ervin Veisz

– En brud som kedja mig mot sängen och började piska mig. Trodde jag skulle dö. Kedjor, piskor och rädsla.

Kristian Täljeblad

– Alltså det finns ju en då jag hade sex i köket och sen så såg vi att dom som bodde i läggan stod och såg på.

Eric Hagberg

– När jag precis börjat träffa mitt ex hade jag fixat så vi hade huset för oss själva. Jag hade kört iväg föräldrarna och verkligen gått all in! Fixat massa massa ljus och plockat blommor och tagit ut bladen och spridit dem över hela huset, till och med tagit fram pappas vinyl. Allt går bra hon blir jätteglad och den romantiska massagen har börjat eskalera. En hel dags slit ska äntligen ge resultat, säger han och fortsätter:

– En bit in i akten kliver ingen mindre än tvillingsyrran in! Dumma Eric har tänkt på allt förutom sin andra hälft som står där med en förskräckt min med sin bästa kompis. Skammen har aldrig lagt sig.

Saknar du Paradise Hotel 2014?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela