Onsdag 26 Jan
Stockholm

Calle Åberg om sin pinsammaste fylla, bästa bakistips och hur han vill bli uppraggad

Calle Åberg.
Calle Åberg. Foto:

Varje söndag får en kändis berätta lite om sina helgvanor, bästa bakistips och pinsammaste bootycall. Denna söndag är det Calle Åberg som delar med sig.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Följ Calle

 Här kan du följa Calle på Instagram.

Hej Calle! Vad har du vanligtvis för dig under helgen?

– Nu när fotbollssäsongen är över så blir det en del utgångar. Och mindre blir det inte när man varit med i Paradise! Så mycket fester men faktiskt ganska lite alkohol. Man får dock inte glömma att det är träning fredag, lördag och söndag innan utgången. Men på söndagen ska man bara vara hemma och smälta veckan till en film.

Vart hittar man dig klockan tre en lördagsnatt?

– Då är det oftast något ställe där det finns mat. Mc, BK, Max eller en pizzeria med mina grabbar.

Vad dricker du helst?

– Det blir nästan alltid sprit om jag dricker. Mycket shottar och någon drink. Ibland bara vatten med sugrör. Så att de ser bra ut i alla fall.

Vad nattäter du?

– Det blir tyvärr alltid något riktigt sliskigt och fett efter krogen. Det bästa är en riktigt fin pizza med lagom mycket sås.

Mest pinsamma du gjort på fyllan?

– Det var en gång när jag var skitfull haha! Då stod vi i en kö för att gå in till en krog, och för att hålla kön i skick så var det metallgaller runt om kön. Och dum som jag är klättrar jag upp och skriker något för att sedan ramla ner framför alla! Inte nog med det. Jag går och däckar i en gränd 15 meter från krogen tills polisen tar in mig i fyllecell.

Vilken låt får dig att go bananas på krogen?

– Det finns en låt som jag taggar till som fan åt. Wiz Khalifa - No sleep.

Hur raggar man upp dig?

– Man är öppen och vågar ta för sig. Gärna lite crazy också. Man visar att man inte är som alla andra och då brukar jag få upp ögonen.

Vad kör du för pickup line?

– Kör ingen line faktiskt haha. Är jag intresserad av någon så hälsar jag, och jag är ganska snabb på att läsa av hur personen är. Och då brukar jag veta om personen gillar machokillar, bli neggad, bli behandlad som en prinsessa, ha en attityd kille eller blyg kille haha! Och då anpassar jag mig. Men är det något seriöst och inte på krogen så är jag mig själv helt och hållet.

Du blir blixtförälskad i en tjej i baren – hur är hon och hur ser hon ut?

– Hon är sjukt söt! Hon är trevlig mot alla som beställer av henne. Hon är någon centimeter kortare än mig, naturliga och fina bröst, blond, och skrattar mycket.

Bästa bakistips – vad gör du och vad äter du när du är bakis?

– Fan bakisjäveln. Alla hatar bakisjäveln. Mitt tips är att käka en pizza dricka mycket vatten och sedan sova bort hela dagen tills du är botad mot skiten.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela