Paow svarar på GW:s kritik.
1 av 3
Paow svarar på GW:s kritik.
I ett Youtubeklipp säger hon bland annat att Paradise Hotel inte är för alla.
2 av 3
I ett Youtubeklipp säger hon bland annat att Paradise Hotel inte är för alla.
Hon pratar även om näthat.
3 av 3
Hon pratar även om näthat.

Paow om GW:s sågning och näthatet

I ett videoklipp pratar Paulina "Paow" Danielsson om Leif GW Perssons sågning samt om näthatet som aldrig tycks ta slut.


Läs mer om GW:s sågning här

Paradise Hotel är ingenting för Leif GW Persson. 

Det var i början av förra veckan som Nyheter24 publicerade en intervju där Leif GW Persson riktar kritik mot Paradise Hotel-deltagarna

– Ett antal ungdomspsykopater som för säkerhets skull är på fyllan. Jag måste säga att jag aldrig träffat några tjugoåringar som är så enastående dumma i huvudet som de är, sa GW då.

Deltagarnas svar till GW

Efter att artikeln blivit viral valde deltagarna att svara GW – och de skrädde inte orden.  

 – Tycker att han, som sitter i media och säger att vi är äckliga psykopater som är dumma i huvudet, borde tänka till innan han öppnar sin käft. Den som verkar mest som en psykopat här är då fan ingen annan än han själv, sa Ulrika Forsberg till Nyheter24.

Paow slår tillbaka

Nu har även den högaktuella deltagaren Paulina "Paow" Danielsson svarat GW i en Youtubevideo. Paow säger bland annat att Paradise helt enkelt inte är för alla.

– Jag kan förstå att Paradise Hotel inte är för alla, det faller exempelvis inte min mamma i smaken. Men att han säger att de utnyttjar våra svagheter förstår jag inte då vi är vuxna människor, säger hon i videon och fortsätter:

– Sen det här med näthat. Jag orkar knappt diskutera det längre. Folk kommer alltid hata och vara avundsjuka. Men om hat får er att må bättre så visst, hata mig, avslutar Paow.

Se inlägget i sin helhet här. 

TV3
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

idag 14:53
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.