Stockholm

Paow om GW:s sågning och näthatet

Paow svarar på GW:s kritik.
1 av 3
Paow svarar på GW:s kritik.
I ett Youtubeklipp säger hon bland annat att Paradise Hotel inte är för alla.
2 av 3
I ett Youtubeklipp säger hon bland annat att Paradise Hotel inte är för alla.
Hon pratar även om näthat.
3 av 3
Hon pratar även om näthat.

I ett videoklipp pratar Paulina "Paow" Danielsson om Leif GW Perssons sågning samt om näthatet som aldrig tycks ta slut.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Läs mer om GW:s sågning här

Paradise Hotel är ingenting för Leif GW Persson. 

Det var i början av förra veckan som Nyheter24 publicerade en intervju där Leif GW Persson riktar kritik mot Paradise Hotel-deltagarna

– Ett antal ungdomspsykopater som för säkerhets skull är på fyllan. Jag måste säga att jag aldrig träffat några tjugoåringar som är så enastående dumma i huvudet som de är, sa GW då.

Deltagarnas svar till GW

Efter att artikeln blivit viral valde deltagarna att svara GW – och de skrädde inte orden.  

 – Tycker att han, som sitter i media och säger att vi är äckliga psykopater som är dumma i huvudet, borde tänka till innan han öppnar sin käft. Den som verkar mest som en psykopat här är då fan ingen annan än han själv, sa Ulrika Forsberg till Nyheter24.

Paow slår tillbaka

Nu har även den högaktuella deltagaren Paulina "Paow" Danielsson svarat GW i en Youtubevideo. Paow säger bland annat att Paradise helt enkelt inte är för alla.

– Jag kan förstå att Paradise Hotel inte är för alla, det faller exempelvis inte min mamma i smaken. Men att han säger att de utnyttjar våra svagheter förstår jag inte då vi är vuxna människor, säger hon i videon och fortsätter:

– Sen det här med näthat. Jag orkar knappt diskutera det längre. Folk kommer alltid hata och vara avundsjuka. Men om hat får er att må bättre så visst, hata mig, avslutar Paow.

Se inlägget i sin helhet här. 

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.