Kian ber Ylva om ursäkt.
1 av 3
Kian ber Ylva om ursäkt.
Smail återvände till hotellet i kvällens avsnitt.
2 av 3
Smail återvände till hotellet i kvällens avsnitt.
Ylva tycker att Kian överreagerade en aning.
3 av 3
Ylva tycker att Kian överreagerade en aning.

PH-Kian: "Jag slutar aldrig att överraska med mitt fruktansvärda beteende"

Kian Avar ber om ursäkt för de hårda orden mot Ylva Fogel i kvällens avsnitt av Paradise Hotel.


Det blev minst sagt dramatiskt i kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Deltagaren Smail Alihodzic återvände till hotellet och rörde om rejält i grytan. 

Ganska snabbt efter att Smail anlänt till hotellet drog taktiksnacket igång. En av deltagarna han valde att byta några ord med var Ylva Fogel – som var den som körde ut honom i avsnittet där han tvingades lämna hotellet. 

"Hon är falsk jävla hora"

Deltagaren Kian Avar tyckte att Ylva klängde på Smail och tog därför illa vid sig. Kian kallade henne bland annat för "falsk jävla hora".

Ylva, några kommentarer på kvällens bråk?

– Det är delade åsikter från min sida kan man säga. Jag förstår ju att Kian blev sur då han kände sig direkt hotad av att Smail ens överhuvudtaget kom in. Han förstod inte mitt syfte med att prata med Smail, men de var ju bara för vårt bästa, säger Ylva till Nyheter24.

Hur kändes det att bli kallad allt det där?

– Att han kallar mig för sådana ord, det får han stå för, jag tycker att han överreagerade. Men jag har inget agg emot honom nu, jag tar inte åt mig och det som hände då det hände då. Sen kan jag uppriktigt stå för att mina känslor för Kian försvann lite där i slutet när jag fick höra att han ville ha ut mig.

"Förlåt Ylva"

Kian berättar för Nyheter24 att han är glad över att ha fått se sina värsta sidor i Paradise Hotel och passar samtidigt på att be om ursäkt till Ylva.

– Det finns ingen riktig grund till mitt beteende, jag slutar helt enkelt inte överraska mig själv med mitt vulgära och fruktansvärda beteende. Jag har varit utsatt för otrohet förut och antar väl att jag undermedvetet kopplade Ylva till mitt ex, säger han och fortsätter:

– Jag är dock överlycklig att ha fått chansen att se mig själv och mina fel. Sedan Paradise har jag haft ett sådant positivt sätt att se på saker, bland annat att bemöta hat och så vidare. Förlåt Ylva, du har inte gjort något fel, det är mig det är fel på och jag ber verkligen om ursäkt. Du är en jättefin tjej och jag ångrar mig djupt att jag kallade dig för sådana hårda ord, det beror på mig och mitt förflutna.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

1 timme sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

2 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.