Eric valde att skicka hem sin bästa vän.
1 av 6
Eric valde att skicka hem sin bästa vän.
Eric stod framför ett svårt val.
2 av 6
Eric stod framför ett svårt val.
Att skicka hem sin bästa vän.
3 av 6
Att skicka hem sin bästa vän.
Eller sin partner.
4 av 6
Eller sin partner.
Men då Kian nickade mot Eric att välja att ha kvar Paow – så landade valet på att skicka hem Kian.
5 av 6
Men då Kian nickade mot Eric att välja att ha kvar Paow – så landade valet på att skicka hem Kian.
Det blev ett känslosamt avsnitt.
6 av 6
Det blev ett känslosamt avsnitt.

Kian om beslutet: "Jag ville inte ställas mot min bästa vän"

Nyheter24 tog ett snack med Eric Hagberg och Kian Avar om kvällens känslomässiga avsnitt.


Det blev en och annan tår i kvällens avsnitt av Paradise Hotel. Det började med att deltagaren Ylva Fogel fick lämna paradiset och åka hem. Avsnittet fortsatte sedan i samma anda med en rosceremonidär Eric Hagberg fick makten att skicka ut sin partner Paulina "Paow" Danielsson eller sin bästa vän Kian Avar.

Det slutade med att rosen gavs till Paow – och Kian fick lämna hotellet.

Eric berätta. Hur var det att skicka hem Kian?

– Jag hade redan bestämt mig för att ge rosen till Kian och på så sätt ha kvar honom, jag var helt säker. Sedan när jag såg in i hans ögon så nickade han mot Paulina och liksom "ge den till henne, jag ska inte ha rosen". Det var han som vägledde mig till att ge den till Paulina.


Hur var det efteråt?

– Jag bröt ihop efteråt. Vi hade ju verkligen en fin relation där inne, den var verkligen guld.

Vad var det som gjorde att ni kom så bra överens?
– Vi klickade direkt när jag kom in på hotellet. Jag tror att vi är väldigt lika men ändå så olika. Våra likheter är nog att vi är måna om att se bra ut, skämtar mycket med varandra och så vidare. Vi är olika på det sättet att jag bryr mig nog mer om människor då jag är från en mindre stad, och han är hårdare då han är från Stockholm. Han är en av mina absolut bästa vänner i dag.

"Jag ville inte ställas mot min bästa vän"

Kian berättar för Nyheter24 att han inte tog sin väns val personligt utan föredrog att åka hem framför att ställas mot Eric senare i spelet.

– Jag tycker att Paulina förtjänade platsen mer än mig. Jag visste att om Eric ger mig rosen så kan jag eventuellt ställas i en kamp mot min bästa vän och det var något jag inte skulle klara av.


Du fick reda på att Ylva haft sex med Smail. Hur var det?

– Jag kände mig tom. Jag och Ylva var inte "tillsammans" där inne men känslan jag upplevde var identisk med att ha blivit utsatt för otrohet. Kände mig nervärderad.

Hur var det att lämna Paradise igen?

– Vid tillfället jag fick lämna så hade jag blivit utsatt för så mycket press så kan väl inte säga mer än att det var riktigt bekvämt att få slippa det.

Vad har du för relation till Ylva och Eric i dag?

– Ingen aning om hur Ylva känner kring mig, vi har ingen kontakt direkt men förhoppningsvis är vi vänner. Eric är en väldigt god vän till mig, en av mina närmaste dessutom.

/
/
/
TV3
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hooja kommenterar älgvandringen

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

1 timme sedan
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

2 timmar sedan
Årets säsong av "Gift vid första ögonkastet" är i full gång och många har reagerat på den unga deltagarskaran. Nyheter24 frågade produktionen varför de medverkande är så unga i år.

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

idag 18:14
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

idag 17:00
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...