Lördag 8 Maj
Stockholm

Cashflow, komplimanger och humor – så raggar du som kille på krogen

Är du kille och känner att du inte har så bra koll på hur man raggar på krogen? Här kommer några idiotsäkra tips.

Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. "If you can make a girl laugh, you can make her do anything"

Marilyn Monroes ord stämmer till 100 procent. Humor (framförallt smart humor) är någonting utav det sexigaste som finns. Får du tjejen att skratta så har du minst sagt oddsen med dig.

Bildkälla

2. Skippa nedvärderande smeknamn

Vissa killar kör med nedvärderande smeknamn i stil med "stumpan" och "lilla gumman" då de försöker köra något slags "Spelet"-move. Dagens tjejer tolererar inte att bli klappade på huvudet och detta kan alltså bara sluta i magplask.

Bildkälla

3. Visa cashflow

Japp ni hörde mig era snåljåpar. Står du och pratar med en superhärlig tjej som ser ut att gilla dig är det självklart att du ska bjuda henne på ett glas. Stå inte där som en apa – langa fram degen. 

"Jag kan betala för mig själv". Spelar ingen roll. Bjud.

Bildkälla 

4. Den blyge som försöker vara macho

Är du lite osäker och blyg? Det gör ingenting. Så länge du är trevlig och visar intresse spelar det ingen roll att du inte är Don Juan utan i stället stammar lite. Det värsta som finns är när män försöker att vara någon de inte är.

Bildkälla

5. Hävdaren

"Jag har simmat med hajar, tjänat fett med para och under min Thailandsresa blev jag nästan kidnappad, en annan gång då..."
Hävda dig inte genom att berätta varenda grej du varit med om. Ett behov av att hävda sig är i tjejens huvud ett tecken på liten utrustning och trytande självkänsla.

Bildkälla

6. Promillehalten

För guds skull. Bli inte för packad. Det är inte charmigt när blicken är fäst två decimeter från tjejens ögon, tungan inte hänger med i orden och ögonen är röda. Nej.

Bildkälla

7. Var inte rädd för komplimangerna

Komplimanger är underbart, gratis och ALLTID uppskattat. Tycker du att tjejen är vacker – säg det.

Bildkälla

8. Ha roligt själv

Jag vågar faktiskt påstå att denna tillsammans med punkt 1 är de viktigaste. Fokuserar du på att ha roligt kommer att folk dras till dig vad du än är ute efter med kvällen. Det finns ingenting snyggare än en kille som har roligt på egen hand.

Bildkälla 

9. Var trevlig mot andra killar

Snoppmätartävling känns väldigt lågstadie. Börja inte knuffa på varenda hane som kommer nära tjejen du pratar med. Ingen gillar en bråkstake.

Bildkälla

10. Sluttampen

Känner du att det klickar? Snacket är igång och ni kommer väldigt bra överens? Fråga om ni kan gå vidare till ett annat, lite lugnare ställe. Det är inte lika påfluget som att fråga om ni ska göra sällskap hem men det kan ändå vara jackpot om hon är intresserad och vill hänga med dig.

 

Bildkälla

Är du bra på att ragga?
Tack för din röst!
Kommentera (10)
Kopiera länk
Dela