Dejting - Nyheter, artiklar, reportage och video

Dejting är en social aktivitet som syftar till att hitta en romantisk partner eller en livskamrat. Det är en process som involverar att träffa nya människor, lära känna dem och utveckla en relation. 


Hur får man en dejt?


Dejting kan ske på olika sätt, till exempel genom att använda datingappar, gå på blind dates eller träffa någon genom gemensamma vänner.


För många människor är dejting en spännande och rolig upplevelse, medan det för andra kan vara stressande och överväldigande. Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns någon "rätt" eller "fel" sätt att dejta på. Det handlar om att hitta det som fungerar bäst för dig och att vara öppen för nya möjligheter.


Första dejten – vad ska man tänka på? Tips!


När det gäller dejting är det viktigt att ha realistiska förväntningar och att vara ärlig mot sig själv och sin potentiella partner. Det är också viktigt att ha en öppen kommunikation och att vara tydlig med vad man söker i en relation. 


Dejting kan vara en utmaning, men det kan också vara en fantastisk möjlighet att lära känna nya människor och hitta kärleken.


Läs alla våra artiklar om dejting nedan!

16 Sep, 09:16
Att skriva med en eventuell framtida partner online kan kännas svårt. Dejtingcoachen Krystyna Trushyna berättar varför du inte borde svara på meddelanden från sin crush direkt.
13 Sep, 16:54
Behöver du hjälp med en isbrytare? Här har du de tio populäraste fraserna i dejtingprofiler, enligt experten.
9 Sep, 14:16
Vad gäller för den kristna rörelsen Jehovas vittnens medlemmar när de dejtar? Här är 8 regler som medlemmarna ska följa.
22 Aug, 21:06
Efter hur många dejter kan man ligga? En ny undersökning av Match visar vad det svenska folket tycker. Läs mer om det här.
7 Aug, 15:18
Nu är det klart vilka som är med i "Bachelor in paradise Sverige" 2023. Läs om alla deltagare i "Bachelor in paradise" på TV4 här.
10 Jul, 13:10
Vill du överraska din partner med en unik dejt? Eller kanske är det första gången ni ses, och du vill göra ett gott intryck? Här kommer en lista med dejtidéer för olika tillfällen.
30 Apr, 11:43
Ute i dejtingvärlden? Oavsett vad för relation du söker efter finns det tre saker som påverkar om du hittar en partner.
24 Mar, 19:47
Hamnat i en så kallad "situationship"? Då ska du göra detta enligt dejtingexperten för att slippa hamna i relationslimbot.
24 Mar, 13:07
Många som dejtat har säkert träffat en person som efter ett tag försvunnit spårlöst. Så här ska du gå vidare från smärtan efter att du blivit ghostad.
14 Mar, 19:51
Dejtingexperten Jacqueline Joo​ hos Match.com​ berättar för Nyheter24 vad man egentligen bör ha i åtanke inför en dejt.
13 Mar, 16:50
En kvinna var på Ikeadejt med en man som senare avisade henne. Kvinnan delade med sig av allt på Twitter och fick tusentals kommentarer.
11 Mar, 09:46
På första dejten vill man ge bästa möjliga intryck. Angela Ahola, doktor i psykologi, berättar om några vanliga misstag på första dejten.
10 Mar, 18:24
Känns det svårt eller jobbigt att dejta, eller får du panik i dejtingsammanhang? Då kan du lida av dejtingskräck. Läs mer om det här.
26 Feb, 10:33
Varför har jag blivit ghostad? Erika Alsborn, certifierad sexcoach, berättar vad som kan ligga bakom ghosting och hur du går vidare.
25 Feb, 10:09
Hur inleder man ett samtal på Tinder på bästa sätt? Angela Ahola, doktor i psykologi, berättar om de viktiga knepen du kan ta till.
20 Feb, 20:50
Här hittar du 6 tips på spännande dejt-idéer att göra på en första dejt!
8 Feb, 23:03
Ställ en av våra 10 frågor till killar för att lätta upp stämningen på din dejt! Läs hos Modette.se
1 Feb, 15:47
I Hotell Romantik får ett par spendera en romantisk afton i en fjällstuga. Nyheter24 vet vad som händer där – som inte tittarna får se.
22 Jan, 18:02
Vilka bilder ska man ha i dejtingappar såsom Tinder? Angela Ahola, doktor i psykologi, berättar om bilderna du ska välja – och undvika.
14 Jan, 16:19
Hur undviker man att bli friendzonad? För Nyheter24 berättar psykologen Angela Ahola om vad som krävs för att inte förpassas till "the friend zone".

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.