Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kristian om nya låten – "Den handlar om Saga och Paradise Hotel"

1 av 1

Nöje | 02/01/2015 10:17

Paradise Hotel-Kristian är ute med en ny låt.

Kristian Täljeblad är för tillfället ett av Sveriges hetaste namn inom media. Kristian var en av finalisterna i årets Paradise Hotel och trots att han inte vann tävlingen, så vann han minst sagt tittarnas hjärtan. 

Men utöver sin medverkan i Paradise är det en annan sak som många assosierar Kristian med – nämligen musik. Efter sin PH-hit "Du och en annan" är han nu tillbaka med en ny låt. 

– I Paradise Hotel hade man ju jämnt och ständigt val att göra och alla val spelade verkligen en avgörande roll. Men kunde liksom ganska sällan skjuta upp problemet, det var bäst att ta tag i dem direkt, eller det var så jag resonerade i alla fall. Så då kom titeln "Nu eller aldrig", berättar Kristian för Nyheter24.

Handlar den någonting om Saga Scott??

– Ja, den handlar även lite om min och Sagas relation. Men texten är lite speciell eftersom vissa rader är tänkt till mig och vissa rader är tänkt till andra. Sen har jag aktivt valt att göra en väldigt dansig version, säger han och fortsätter:

– Jag tycker att jag tar det steget längre än "Du och en annan" och vågar mig på att göra mer av det som jag inte riktigt behärskar, haha. Men jag tycker slutprodukten blev bra och jag är nöjd!

Hur skulle du beskriva den?

– Den går att dansa till, det är ett jävla ös och den har gitarrer.

Lyssna på låten här: