Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Saga Scott – "Sex är mitt gift, garanterat"

Saga Scott.
1 av 1

Saga Scott.

Nöje | 02/01/2015 17:04

Varje fredag frågar Nyheter24 en utvald kändis en rad olika frågor för att ta reda på det där lilla extra ingen riktigt vet, ibland inte ens de själva. Denna vecka har vi snackat med den färgstarka Paradise Hotel-deltagaren Saga Scott.

Vad vill du att det ska stå på din gravsten?

– Mitt namn blir bra på min gravsten.

När är du lyckligast? 

– Jag är lycklig när min familj mår bra och är friska. Har förlorat många i min närhet och vet att min familj har fått kämpa. Mår de bra mår jag bra.

Vem är ditt frikort?

– Frikortet är såklart Johnny Depp. Jag är kanske löjlig men han är verkligen en man jag skulle gifta mig med i dag.

Vem är den mest kända personen i din telefonbok? 

– Jag har vänner i min telefonbok som har lyckats i livet på ett eller annat sätt. Men om jag ska säga vem jag tycker lyckats bäst så är det Bingo Rimér, han är ju legendarisk fotograf.

Om det skulle spelas en låt varje gång du kliver in i ett rum, vilken skulle du välja?

–  Still counting – Volbeat. Lyssna på den så förstår du. 

Hur gör man dig riktigt arg? 

– Något jag blir riktigt arg för är när man snackar skit och inte kan stå för det, folk man inte kan lita på och människor som tar andra för givet. De har verkligen inte varit med om något i livet.

Hur vill du dö? 

– Jag vill gärna dö tillsammans med den jag älskar, att vi skulle somna in tillsammans. Men nej jag har extrem dödsångest så jag kan tyvärr inte säga för mycket.

Vilken kroppsdel förknippar andra dig med?

– Munnen. Jag skriker och pratar väldigt högt. Jag hörs väldigt ofta.

En helt ologisk fobi du har? 

– Okej, nu kommer vi till en sådan jättekonstig fobi. Men jag kan inte se en känguru. Jag har världens fobi för dem. Plockade till och med ner en kylskåpsmagnet för ett tag sedan då det var en känguru. De är riktigt obehagliga med små "T-Rex-armar", råttben, kaninansikte och världens kontroll på svansen.  Och tydligen har de extrema skills på boxning? Plus en påse på magen, nej usch.

Vad är ditt gift? 

– Jag skulle säga att kaffe är mitt gift egentligen. Men sen kom jag på att jag skulle klara mig. Det är nog mer en vanesak. Sex är mitt gift garanterat. Den som har dåligt sex har missat en del av livet. Jag har haft det, så jag vet.

Hur ofta googlar du dig själv? 

– Jag har aldrig googlat mig själv,  det man inte vet har man inte ont av, haha.

Vad är det första du skulle göra om du vore osynlig?

– Om jag var osynlig skulle jag faktiskt bara vara. Ta det extremt lugnt och chilla. Sätta mig och äta bland folk utan att få massa blickar. Jag skulle nog också ta en extrem shoppingrunda.

Vad är det mest förödmjukande du har gjort? 

– Ska inte säga att jag är guds bästa barn men jag förödmjukar inte folk. Inte vad jag vet i alla fall, någon gång har jag säkert varit elak såklart. Men jag var riktigt hemsk mot min mamma när jag var liten vet jag. Hemskt nog.

Vilken uppfinning saknar du? 

– Jag har haft en önskan om att kunna förbli ung. Visst det fina med livet är förändringen och utvecklingen. Men livet är för kort tycker jag, så att kunna leva längre och njuta av detta fina livet vore toppen. Så någon uppfinning som hjälper mig med det vore fint

Vilken historisk person skulle du helst bli inlåst i en källare med? 

– En historisk person. Hmm, jag antar man ska välja någon legendarisk typisk gammal människa, men en som är grym är Kay Pollak som är författare. Han har skrivit böcker som verkligen är givande för människor som vill lära känna sig själv, honom hade jag velat prata och dela åsikter med.

Om du gjorde en OS-satsning, vilken gren skulle du välja? 

– OS. Grejen är ju att jag aldrig kollat på OS och vet absolut inte vilka grenar det finns att tävla i. Men finns skidor så hade jag lärt mig det! Verkar vara riktigt roligt, har dock aldrig stått på ett par.

Om du var en hamburgare - vilken typ av burgare skulle du vara?

– Om jag ska vara en burgare måste jag ta "Chicken El Maco" på McDonalds, den är lätt bäst, kryddig och fräsch. Man får grym krydda till sina pommes också om man köper hela. Jag älskar verkligen donken.