Stockholm

Gunilla Persson om Puma Swede: "Porr är satans verk"

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Gunilla Persson berättar i sin intervju om den kalla relationen till de andra husfruarna, samt om sin syn på Puma Swede.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gunilla Persson är tillsammans med Maria Montazami det starkaste namnet i 2014 års upplaga av "Svenska Hollywoodfruar". Under programmets gång har Gunilla lagt både en och två grodor samt skapat sig en minst sagt stel relation med resterande husfruar. Bland annat har hon inte mycket till övers för den svenska porrstjärnan Puma Swede

Gaybladet.se pratade nyligen med Gunilla i en intervju, som Nyheter24 nu kan återpublicera, om varför hon "tycker synd" om Puma.

Gunilla, du har skakat om Sverige rejält. Berätta för oss, vad har du för teknik?

– Jag har ingen teknik alls, jag är bara den jag är. Till skillnad från andra så tänker jag inte innan jag behöver säga något. Jag är ganska spontan och vältalig. Det ser jag som en begåvning.

Hur är din relation till de andra Hollywoodfruarna i dag?

– Relationen till de andra är iskall. Däremot har jag slutit fred med Maria Montazami. Man kan säga att vi har en bra relation med varandra, berättar hon för Gaybladet. 

– Vi umgås inte mycket men när vi träffas så är hon en god vän. Maria har visat att hon kan stå upp för mig när det behövs.

Så hur är det med Britt? Är relationen bättre?

– På vilket sätt skulle den vara bättre? Vi kommer inte ha någon relation om hon inte går ner på sina knän och ber om ursäkt. Sen vad gäller Åsa… Hon är med i Hollywoodfruar eftersom hon behövs som provokatör. Hon är inhyrd för att mucka gräl med mig.

Du har även hamnat i bråk med porrskådisen Puma Swede. Är det porren som stör dig eller hennes personlighet?

– Jag stör mig på allting som hon gör och representerar. Porr är något djävulskt, det är satans verk! Det har jag sagt tidigare. Jag är tusen procent emot pornografi och prostitution. Det är något som både Gud och Jesus fördömer totalt.

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Belle and Sebastian ställer in Europaturné

Publicerades: 2 timmar sedan

Nick Carter anklagad för våldtäkt av minderårig flicka

Publicerades: 2 timmar sedan

Stranglers-trummis död

Publicerades: idag 07:49

Marit Bergman tillbaka med ny musik

Publicerades: idag 07:18

De största nyheterna vid The Game Awards

Publicerades: idag 06:13

Suzanne Osten gör livskabaré av Lars Norén

Publicerades: idag 05:16

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.