1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Gunilla Persson om Puma Swede: "Porr är satans verk"

Gunilla Persson berättar i sin intervju om den kalla relationen till de andra husfruarna, samt om sin syn på Puma Swede.


Gunilla Persson är tillsammans med Maria Montazami det starkaste namnet i 2014 års upplaga av "Svenska Hollywoodfruar". Under programmets gång har Gunilla lagt både en och två grodor samt skapat sig en minst sagt stel relation med resterande husfruar. Bland annat har hon inte mycket till övers för den svenska porrstjärnan Puma Swede

Gaybladet.se pratade nyligen med Gunilla i en intervju, som Nyheter24 nu kan återpublicera, om varför hon "tycker synd" om Puma.

Gunilla, du har skakat om Sverige rejält. Berätta för oss, vad har du för teknik?

– Jag har ingen teknik alls, jag är bara den jag är. Till skillnad från andra så tänker jag inte innan jag behöver säga något. Jag är ganska spontan och vältalig. Det ser jag som en begåvning.

Hur är din relation till de andra Hollywoodfruarna i dag?

– Relationen till de andra är iskall. Däremot har jag slutit fred med Maria Montazami. Man kan säga att vi har en bra relation med varandra, berättar hon för Gaybladet. 

– Vi umgås inte mycket men när vi träffas så är hon en god vän. Maria har visat att hon kan stå upp för mig när det behövs.

Så hur är det med Britt? Är relationen bättre?

– På vilket sätt skulle den vara bättre? Vi kommer inte ha någon relation om hon inte går ner på sina knän och ber om ursäkt. Sen vad gäller Åsa… Hon är med i Hollywoodfruar eftersom hon behövs som provokatör. Hon är inhyrd för att mucka gräl med mig.

Du har även hamnat i bråk med porrskådisen Puma Swede. Är det porren som stör dig eller hennes personlighet?

– Jag stör mig på allting som hon gör och representerar. Porr är något djävulskt, det är satans verk! Det har jag sagt tidigare. Jag är tusen procent emot pornografi och prostitution. Det är något som både Gud och Jesus fördömer totalt.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

1 timme sedan

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

2 timmar sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.