Tisdag 18 Maj
Stockholm

5 saker alla med stor rumpa känner igen

Tjej med stor bakdel kanske känner igen sig
Stor bakdel. Känner du igen dig?. Foto: Giphy

Har du en fyllig bakdel? Då kommer du garanterat att känna igen dig. Här kan du läsa fem saker som får dig att känna igen dig.

Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Att riva ned saker

Vart du än vänder eller vrider dig så lyckas du alltid riva ned någonting med rumpan. Ljuslyktor, vattenflaskor, kaffekoppar – you name it. I början var det frustrerande – nu har du alltid några extra vaser/glas ståendes i skåpet. 

2. Dessa jävla jeans

Många jeans kan sitta perfekt i benen – men alltid är de för tighta just vid rumppartiet.

Kul.

3. "Kom nu ass så går vi"

Det känns ofta som att din rumpa utgör hela din karaktär. Det folk minns av dig är din rumpa, när folk benämner dig bakom ryggen är det alltid "Ah, du menar hon med stor rumpa". "J.Lo-rumpa? "Jaha, hon med lite större rumpa?" Rumpa rumpa rumpa RUMPA!!!!

4. "I like big butts and I can not lie"

Denna låt har du en konstig hatkärlek till. Kärleken känner du på grund av att du tycker att den är diggvänlig. Hatet känner du på grund av att du associerar den med alla gången den spelats ute och alla sjungit med samtidigt som de pekat på din rumpa.

5. Att gå förbi en bänk är döden

Att gå förbi en bänk där det sitter ett par "rumpspanare" framkallar den största ångest du vet. Du känner dig objektifierad till den gräns att du själv glömmer vad du heter och kallar dig själv för "miss rumpa" i huvudet.


Känner du igen dig?
Tack för din röst!
Kommentera (14)
Kopiera länk
Dela