8 saker tjejer gör som stör ihjäl killar

Här är sakerna tjejer gör som går killar på nerverna.


Förra veckan listade vi 8 saker som killar gör som stör ihjäl tjejer. Nu har turen kommit till 8 saker som tjejer gör som killar stör ihjäl sig på.

1. "Jag är klar om fem minuter"
Den största lögnen i världshistorien. Ingen blir klar på fem minuter, inte ens Angelina Jolie. 
 Bildkälla.  

2. Bränner pengar
Killar fattar helt enkelt inte att en ögonskugga kostar 500 kronor och att vi bara måste ha de där skorna eller den där väskan. "Går det inte bra med Nivea-creme?". Hm NEJ. "Kan du inte bara köpa några skor på H&M?". Eh NEJ. Killar ska alltid lägga näsan i blöt och fråga "vad kostade den där egentligen". Skit i det du, det är mitt liv! 
 Bildkälla. 

3. Inte säger att man är sur

Man kan gå runt och vara sur i flera timmar innan en kille fattar att man är sur. Sen dröjer det ytterligare ett dygn innan de fattar VARFÖR man är sur. 
 Bildkälla

4. Bryr sig om sitt utseende
Är det Motorsågsmassakern? Nej, det är bara tjejens hårfön som går på max 06.30 på morgonen. Killar tycker det är onödigt med allt som gör oss snygga(re). Helst vill de att man ska vara "helt naturlig". Så tråkigt.
 Bildkälla. 

5. Skvallrar
Killar pratar aldrig om särskilt viktiga saker med varandra. De sitter mest tysta och kollar på film eller så dricker de öl. Därför fattar de helt enkelt när vi vill skvallra med dom om något kul. Deras loss.
 Bildkälla.

6. Gillar alla hjärtans dag
Japp, alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. Till de flesta killars förtret. Typiskt killar att säga detta "fattar inte varför man måste fira alla hjärtans dag, det känns bara som ett stort jippo. Älskar man varandra så är ju varje dag alla hjärtans dag". NEJ DEN LÄTTA GÅR JAG INTE PÅ.
 Bildkälla.  

7. Ställer till med en scen
Killar är så krångliga. De vill att man ska vara lite klädsamt svartsjuk men inte galen, man ska vara hetlevrad men inte kaninkokerska. Och så vidare. Men det allra värsta killar vet är när man ställer till med en scen, typ kastar en drink på någon och så vidare. Det tycker killar är hemskt pinsamt. 
 Bildkälla 

8. Selfies
Att lägga ut en het selfie är ungefär lika hemskt som att starta ett Tinder-konto tycker killar. Dessutom hatar killar duckface. Vad hatar de mer? Fred på jorden, änglar och enhörningar? 
 Bildkälla. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.