Torsdag 2 Dec
Stockholm

Gunilla Persson polisanmäld för bedrägeri

Gunilla Persson.
1 av 3
Gunilla Persson. Foto:
Gunilla har blivit anmäld av Försäkringskassan.
2 av 3
Gunilla har blivit anmäld av Försäkringskassan. Foto:
Anmälan ska röra sig om felaktigt utbetalt barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning för hundratusentals kronor, skriver Expressen.
3 av 3
Anmälan ska röra sig om felaktigt utbetalt barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning för hundratusentals kronor, skriver Expressen. Foto:

Gunilla Persson är polisanmäld av Försäkringskassan.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson är inte direkt känd för att ha lite klirr i kassan. Men trots lyxlivet så har Persson slarvat med sina betalningar och anmäls nu därför av Försäkringskassan.

Anmälan ska röra sig om felaktigt utbetalt barnbidrag, föräldrapenning och sjukpenning för hundratusentals kronor, skriver Expressen. Summan det handlar om rör sig om över 300 000 kronor.

"Någon löjlig jävla summa"

För Gunilla kom beskedet som en chock. Men när Expressen pratade med henne ska hon ha sagt att hon tycker 300 000 är en "löjlig jävla summa".

– Nu har jag mycket pengar, det är bara för mig att betala av om de tycker att jag inte borde haft de där barnbidragen. Vad är det? 1 000 kronor i månaden, någon löjlig jävla summa. Är det så att de ska förstöra mitt liv, skrivet Expressen. 

"Om man bortser från svordomarna så är mina citat korrekta"

Gunilla väljer nu att ge sin sida av historian på sin facebooksida.

– Om man bortser från svordomarna så är mina citat korrekta. Men vi talar om åren 2006, 2007, 2008. Tar det så lång tid innan försäkringskassan får ändan ur vagnen och gör en anmälan eller är det personlig vendetta det är frågan om?, skriver hon. 

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela